reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla, Doli i Asiorek trzymam mocno kciuki &&&&&!!!!

Niech Wam szybciutko te porody pójdą i będziecie igły swoje maluszki w ramionach;):)

Ja mojego Mikołaja właśnie na spacer zabieram, bo pogoda piekna;)
W ogóle miałam wczoraj wizytę położnej i dostałam reprymendę... mały przez 9 dni przybrał 340g, a powinien ok. 200g przybrać. Tak się martwilam, że mam kiepskie mleko, a jednak dobra ze mnie krówka:D;):D

Jezu Doli Ty jeszcze czekasz?? :O
Bylas siku? :D

Magdalena a myslalam o Tobie jak sobie radzisz z dwojeczka (dzieci oczywiscie :P) po cc??
Nie sluchaj poloznej. Mikolaj jest na Twoim mleku i widac tyle potrzebuje. Problem sie robi jak na mm przybiera za duzo przerabialam to :/
Teraz my w tydzien mamy 260g na plus :)

Margo dobrze ze sie odezwalas :*

Natasza mój na korytarzu kuźwa, cewnik już przed salą.....

Bez żarcia, picia od wczoraj
odchudzają Cię na koniec ???
to ja 5;) właśnie wyszła idę mnie polozna. . chyba faktycznie do grudnia tu będę bo powiedziała mi ze mam jeszcze brzuch wysoko (WTF?).
mi się brzuch opuścił, o ok. 7-8 cm.
Bo wczoraj wieczorem o tyle deskę do prasowania musiałam obniżyć :) żeby mi się znowu brzuch ponad nią mieścił.

Ja też już chce urodzić. :'(
Postanowiłam iść do dziewczyn z pracy po prezent, trochę mam stracha bo jest to kawałek wędrówki, ale pogoda piękna, małej już obiecałam, że po drodze do parku podejdziemy - nie ma już odwrotu:-P
Mam tylko lekkiego cykora, że mi wody odejdą w połowie drogi :-P :-D
nie bój się, weź ze sobą telefon i jak coś to po karetkę zadzwonisz i powiesz, gdzie jestes :)

Lipa, jestem w domu. Brak skurczy :( jutro rano na wywołanie. Dzisiaj nie chcieli, lepiej żeby naturalnie ruszylo :/
cooo ? w szoku jestem !!! A ten tampon z hormonami wsadzili ???

Jest cholerna lipa. Jakieś pol godz temu przeszly mi skurcze. Jestem wykończona i nie woem co dalej
a oxy ?
nie mogą dać ?

Jade, wody odeszły :D
Asior !!!! DAWAJ !!!!!!!!!!!!!! :-)

Sataga, wielkie gratulacje!!!!! Zdrówka Wam życzę!!!!
Fajnie, że szybko Ci się udało!!!!
A w którym szpitalu rodziłaś-jeśli to nie tajemnica?

Jakoś wolno te porody się rozkręcają ;o(((

Dobra dziewczyna, waga dzieciątka powalająca!!! Ja to cykor jestem jednak... A ty dzielna jak nie wiem co!!!!

A ja dziś długi dzień miałam i kilka spraw do załatwienia...
Byłam ze skierowaniem na cc w szpitalu w wkurw..li mnie na maxa.....
Okazało się, że aby zapisać się na planowaną cc powinnam zgłosić się do nich w 34 tc!!!!! A ja dziś 37t1d.... No myślałam, że najpierw zemdleję, a potem z nerwów mało się nie poryczałam... Nikt mi o tym nie powiedział!!!! Mogłam i w 20tc iść tylko wróżką nie jestem. Łaskawie mnie zapisali na poniedziałek na wizytę konsultacyjną z wieeeeeeelkim zastrzeżeniem, że terminu na cc to raczej dla mnie nie znajdą nawet jesli zakwalifikuję się na to cc..... No niby dlaczego miałabym się nie zakwalifikować??????
Po tej wizycie byłam u swojej prowadzącej, która od 2 m-cy powtarzała, że skierowanie da mi po ostatnim usg i ona w szoku!!!!
Zobaczymy co będzie.....

I od razu pytanie mam do tych Kobitek, które miały wskazania do cc - w którym tygodniu zgłosiłyście się do szpitala na tą całą "kwalifikację"? Jak ona wygląda???
dziwne, ja myślałam, że starczy papier od gina prowadzącego, że masz mieć CC i tyle.
I z tym się zgłaszasz do szpitala w dowolnym momencie.

W ogole to dzis piekny dzien miałam, uwielbiam mojego meza :sorry2: Najpierw od rana rozpieszczanie, kawka do lozka z laptopem i ciasto, nakaz leżenia hehe, pozniej pospalam z 2h, maz posprzątał, zabrał nas na plac zabaw do zbajomych, pozniej na obiad, zakupy i cały czas skacze nade mną, tak kocham jak on taka fazę na mnie łapie :sorry2::sorry2: Bo same wiecie jak to bywa, praca, stres, codzienność, czasem wszystkiego ma sie dosyc, tylko łeb w komputer i jakos tak czasem nie ma czasu na milosc....
Lei, zazdraszczam po cichutku :)

EJ i co dziś sie żaden chłopczyk nie porodzil? To co z narzeczonym dla Marcychy???
starą panną zostanie ;)

zelki mi pozwolily jesc.
haribo ? :-D

Przed chwila kurier przyniosl mi wieeelki bukiet kwiatow z gratulacjami
eek.gif
eek.gif
i malutki bukiecik dla Basi

nie zgadniecie od kogo??

z mojej juz bylej pracy - umowa skonczyla sie z dniem porodu :szok:

oj to i tak miło z ich strony :)

Madzia no trudno żebyś mu dietę wprowadziła. Jak chce tyle jeść to niech wcina mały cielaczek :)

Doli Myla kciuki!!!!!!! &&&

Asiorek mam nadzieję że coś się dziś ruszy i nie będziesz musiała czekać do jutra :/

Renatka to moze Ty nastepna? ;)

Ja dzis wbilam sie w jeansy z przed ciazy :D co prawda oponka jeszcze jest ale czuje sie super. W koncu w normalnych ciuchach :) i na wadze 10kg. Co pare dni ubywa. A mam takie ssanie na slodkie ze szoooookkkkkk :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry