Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez chce na 3 bita!!!!!!Niestety nie jadlam a slyszalam o tym chcialam nawet robic ale kaszy w domu nie mam a zapominam kupic hehe
Chyba ze tak... poprosze o przepisik na 3bit
Myla u mnie to samo zgon jak nic leze i spie mdlosci wymioty piersi delikatne tak ze moj sie dziwi ze nawet jak dotknie to boli.. do tego katar..
Skonczony mam ten duphaston ale czuje ze brzuch boli jutro mam wizyte bez usg zobaczymy
o powinno przyjsc pare tygodniu wczesniej a nie na koniec 1 trymestruale mam gastrofazeczekolada z zupą dyniową x2 z jabłkami tylko chce jeśc i jeść..
Renatka hej
mmona poprostu ja przeczekuje, pije wodę i jakos leci ;/ bo też mnie mdli po wszystkim
Myla no mi wlaśnie przechodzi ostatnio.. może to chwilowe u Ciebie

O jezu a Tobie co???? Musze doczytać!!!Dziewczyny ale mi sie nudzi w szpitalnym lozku.... :-( co prawda mam 2 dziewczyny na sali jedna z plamieniami i z diagnoza poronienie zagrazajace a druga z bolesciami brzucha... tyle mlodych osob na oddziale, jakas masakra!!
Amisia czemu lutke masz brac do konca ciazy? jakie masz wskazania? ile jej bierzesz? ja tez biore fragmin i na pewno do 12 tyg mam brac.. chociaz slyszalam ze ponoc bierze sie ja do 18 albo do konca ciazy... ale nie wiem od czego to zalezy...![]()
A dlaczego mialas test pappa?Annemone, Merry, Renata witajcie!
Olka Ciesze się, że do nas wróciłaś - szybkiego powrotu do zdrowia dla Ciebie i Maluszków.
Pochwale się, dziś byłam na usg widziałam Maleństwo.
wyniki wyglądają tak: FHR 144 ud/min CRL 52,2 - 12 Hdb NT 1,1 mm NB(+)
Omówienie badań mam za 2 tygodnie wraz z wynikami testu z krwi pappa.
jesli chodzi o bete to robilam tak jak pisze 1.08 czyli pierwszy sierpnia... zazwyczaj robilam co dwa dni.. ale 2 razy gdzie robilam co 3 dni bo wypadl weekend i 2 gdzie wyladowalam w szpitalu i tam mi robili 2 razy bete 

A dlaczego mialas test pappa?