Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulujeJa na prenatalnych byłam w 12 tyg ale okazało się że to 13 tydz i gin na 70 % mówił. Że chlopiec a wczoraj miałam wizytę u swojego gin i potwierdził.: )
.
, moje Kochanie pracuje w Niemczech i w końcu po 7 tygodniach nieobecności ma przyjechać w niedzielę. Widzę widzęOlusia współczuję Ci tych mdłości i wymiotów, okropne to jest, że nie można spokojnie cieszyć się ciążą...
Dobrze, że jesteś w szpitalu, przynajmniej zajmą się Tobą i maluchami :-)
Myla PW ;-)
Amisia gratuluję synusia :-)
Aylin gratuluję córeczki :-)
Wizytę mam 6.10, będzie to wtedy 13 tc i też mam cichą nadzieję na poznanie płci.
Ale schizy też mam straszne. Cały czas się martwię czy serduszko bije, czy jest wszystko ok. Z jednej strony nie mogę doczekać się wizyty a z drugiej wręcz panicznie się jej boję...
Pewnie trochę też dlatego, że od 5 tc jestem praktycznie sama i nie ma mi kto dać "kopa" za pesymistyczne nastawienie, moje Kochanie pracuje w Niemczech i w końcu po 7 tygodniach nieobecności ma przyjechać w niedzielę.
Chciałabym mieć tą samą nieświadomość jaką miałam w pierwszej ciąży. Niczym się nie przejmowałam i po prostu wiedziałam, że będzie dobrze.
Myślę, że pewnie tak jest przez zeszłoroczne poronienie...