Dygotka - my w tym roku bylismy w Chłapowie - tu ich strona
fabisz.eu Domki i Pokoje Chłapowo k.Władysławowa! Wczasy nad Morzem. Mała miejscowosc ale jest wszystko. Do Władysławowa ok 2 km albo i nie , chodzilismy spacerkiem. Blisko mielismy wąwóz Chłapowski. Wysokie klify - najgorsze wejscie z plazy bo ogrom schodow

ale wąwozem nie bylo tak źle .Z władka można i do trójmiasta dojechać i na Hel co nam bardzo pasowało jeśli preferujecie krótkie wycieczki. Z dzieckiem tez tam polecam

.Sklep , pizzeria - po drugiej stronie ullicy- naprzeciwko, ogólnie wszystko blisko. Bylismy miesiac temu i mimo samopoczucia bylo dobrze a moj pyta kiedy znowu pojedziemy. Jesli wolicie większe miejscowości - to Władysławowo choc tez nie jest olbrzymie ew. Jastrzębia z tej strony. Albo okolice Kolobrzegu , Łeby- też fajowo a teraz nie bedzie problemu z kwatera.
Co za tesciowe;/ jakby mi moja powiedziala ze jestem za gruba to bym jej mowe strzzeliła. A zn nie jest zle tylko oponka zostala okropna. I sama wiem ze tak byc nie moze a ona mi mowi ze ja chudzina przecież jestem- hahah. A coreczke ma jak patyczak.
Doliores - no wlaśnie nie mialam kogo wyslac to jest niby tylko 40 km ale bez sensu zawracac innym glowe;/ sama zawinilam sama musialam odpokutować !!!Mam nadzieje ze następnym razem nie popełnie takiej gafy. Ogólnie to sama siebie nie poznaje ;/ A M było mi szkoda wczoraj od 6 w drodze , potem ze mna wrocilismy ok 20, i znow go mialam dzis meczyc . Dobrze ze wczoraj ze mna pojechal bo i pogoda okropna i po poludniu gorzej sie czuje a rano dalam jeszcze rade . Najgorsze tylko smrody w busie ale wytrzymalam.
Doliores - pierwsze dziecko urodzilam przed 30 i tez nie robilam zadnych badan. Mysle ze teraz jesli USG bedzie ok to tez nie bede robic. No niby 34 jeszcze nie skonczylam

)) -- jeszcze cale 2 dni
Angelika - ja w pierwszej ciazy tez bylam niczego nie swiadoma ale nie wiem czy nie lepiej. Wtedy na forum zajrzalam na poczatku 5 msc i był luzik a teraz siedze jak glupia i sie stresuje;/ . A np. ten Pappa o którym piszą dziewczyny to teraz dla mnie tez nowosc .