reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aylin nie wiem ile bede jeszcze karmic jak skoncze np za miesiąc to bede mieć jeszcze spory zapas..co mam zrobić z tym mlekiem przeciez nie wyleje do zlewu.. Teraz sie już to trochę unormowalo ale wczrsniej to masakra jak nie za dyżo to za mało i bądz tu człowieku mądry ;)

Saraga zdawaj nam relacje jak będzie bo my tu wszystkie wam kibicujemy ;)

Aneczka u nas w szpitalu juz w drugiej dobie zrobili mu usg . okazalo sie ze nie sa duze . choc na duze wygladaly. No i pediatra ze szpitala dala nam skierowanie. Nasza nic nie mowila. Bylam w klinice wojewodzkiej z nim teraz i nic nie sprawdzila aby sekunde spojrzala i dotkela. W szpitalu mowili ze do lekarza jak zaczna siniec. A co do wielkosci to teraz powiedzieli ze do pol roku moga sie powiekszac a do roku powinny wchlonac. No i jak skonczy pol roku do kontroli. Bo takich dzieci malych nie operuje sie. Najwazniejsze ze z jadrami wszystko ok . To nam wlasnie na usg sprawdzali.

Co za noc:/ polozylam sie a on sie obudzil. Potem co chwila i to z takimi narwami sie budzil. Szybki oddech. Spac!!!!!

Moj sie smieje. Tak jak miesiac skonczyl to zaczal. Teraz wystarczy ze najedzony w dupke sucho , wyspany i jak ja sie do niego usmiechne to mi odpowiada usmiechem. A najlepsze ze sie usmiecha a po 30 sekundach mega ryk. Zmienne nastroje jak baba;)

marela syn tez mial wodniaki i jeszcze wedrujace jadro i bywalismy na konsultacjach u chirurga co pol roku
i jedyne co robili to macali i to wszystko , wodniaki szybko sie wchlonely po roku chyba jaderka w koncu znalazly miejsce i przestaly wedrowac ;)

myla jak nie wiesz co pisac to pisz o sobie i malutkiej ;)

Nasza dzisiaj tez cos nie teges w nocy - zasypiala po chwili cyckolena w zwiazku z tym budzila sie co 2 godziny na jedzenie :(
wczoraj nie mogla mocno zasnac, nawet podczas spaceru sie obudzila i gapila w niebo mam nadzieje ze dzisiaj troche pospi :baffled:

A kto tu teraz w temacie? Ja raz moge byc caly dzien a potem 3 dni nie mam nawet jak zjesc a co mowiac bb. A tel w rece jak karmie to chwila wtedy jest.

reklama
Dobry :)
Gucio i Adaś śliczne chłopaki :)

Milia80 kciuki za wizyte [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110]

Sataga ciesze sie ze juz lepiej :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Kuklaki no mała ładne przybrała :) gratuluje , ciesze sie ze wszystko ok [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Pat mam nadzieje ze sie polepszy[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Aylin króliczek duracel hehe :) uśmiałam sie :sorry: zycze duzo siły :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Kubus je koło 21/22 potem 2/4 zależy ...

Babydust na szczęście herbatka była :) hehe

Aneczka piękna data :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Myla no to slicznie przybiera :)
Napewno niedługo zacznie sie uśmiechać :) każde dziecko ma swoje tępo ...

Marela Kubus tez wodne jajeczka ma ..., ale to częsta przypadłość mówili i w szpitalu i domowy pediatra ... Samo sie wchłonie ...

Miłego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry