reklama

Kwietniowki 2015

Moja w miesiąc 800g przybrała. Wazy 4650. Chyba faktycznie poporodowe pulpety wolniej przybierają...

Zbieram sie i zbieram i nie moge. Nie moge sie wziac za siebie. Na sniadanie najchętniej jem słodycze, nie chce mi sie ani chleba ani owsianki. Nic mi nie smakuje...ogolnie nia mam ochoty na nic z wyjątkiem ciastek, czekoladek, wafelków i ciasta. Jak mam zjeść kanapkę to jakbym za karę musiała jesc :baffled: Nie wiem o co chodzi!!

Na wagę boje sie wejść...ale moze by mnie zmobilizowało. Dostałam takich ud jak nigdy. Maz za mną łazi i sie zachwyca bo mu sie podoba a ja sie czuje beznadziejnie. Najgorzej to na buzi jestem opuchnięta.

reklama
MYla to ladnie wazy :) ja mysle ze nasza tez powyzej 5 kilo ma :)

nasza po 3 tyg zaczela sie usmiechac :) jak wyspana i nie glodna to budzi sie z usmiechem :) dzisiaj zaczela tak niesmialo smiac sie z odglosami :)
Myla nie przejmuj sie ze twoja jeszcze nie :) starsza corka dopiero zaczela sie usmiechac po 3 miesiacu - hehe bo pierwsze 3 miechy to praktycznie przespala wiec nie miala kiedy umiejetnosci cwiczyc haha
syn tez kolo miesiac mial jak sie usmiechal :)

Dzien dobry.

Moje dziecko śpi wiec mam chwilkę. Po wczorajszych szczepieniach mała była troche niespokojna i płaczliwa. Jak normalnie koło 21 kładę ja do łóżeczka i zasypia tak tym razem popłakiwała do północy i cały czas chciała byc przytulana wiec cały wieczór spędziłam leżąc koło niej. Noc całkiem dobra-karmienie o północy, 3-4 i 7-8 wiec nawet sie wysłałam.

Myla moja zaczęła sie uśmiechać bardziej świadomie jak skończyła miesiąc a teraz odkryła ze potrafi dźwięki wydawać wiec leży i cos do siebie "gada" :) ale tak jak u Mareli-śmiech a za chwile nie wiadomo czemu ryk.

Lei ja tez mam fazę na słodkie ale staram sie ograniczać bo jeszcze mi 5-6 kg po ciąży zostało...

Sataga trzymam kciuki zeby po karmieniu wszystko bylo ok.

Milia kciuki za wizytę u okulisty.

Babydust Twój pulpecik to sie większy od mojej urodził a w tym samym wieku są. Moja na wczorajszym ważeniu miała dokładnie 4720 wiec Twoja pewnie z 5 kg ma ;)

Natasza 30 woreczków mleka? Ja mam zamrożone 4 pojemniczki po 180ml tak na wszelki wypadek. Ale moja zjada i najada sie tym z piersi wiec nie mrożę więcej. Chciałabym karmić piersią tak do skoczenia przez Karolinke 4 mcy. Nie wiem czy dam radę więcej bo Mała strasznie mnie gryzie i jak jest głodna to sie denerwuje i mnie szarpie. Całe szczęście w nocy ssie idealnie.

Dziewczyny po cc jak wasze blizny? U mnie dziś 7 tyg po a ciagle mam małego strupka po środku i na długości ok 2cm boli przy dotyku. Lekarz przed wczoraj sprawdzał i niby wszystko ok ale juz sama nie wiem. Pewnie skończy sie na tym ze bede na tych 2cm miała bliznowca :( Całe szczęście reszta blizny wyglada dobrze.

hej..

kiedy to moje dziecko się wyreguluje........kiedy..... :/ żeby jadl normalnie a nie 2 minuty albo histeria, że mleko leci a nie chce :/ juz mi ręce opadają przykłąd z teraz- je, piszczy, że leci mleko histeria odpycha się, łapie i za chwile to samo, a żarlo jest bo bluzka, pielucha tetrowa, i mały i ja wszystko mokre!! dalam więc butle z moim..40 ml. zjadł
niech mi ktos wytłumaczy to!!!!!
z butli nie cieknie samo, z cycka owszem zwłaszcza z początku te kilka minut..
znowu musze odciągnąć i znowu odciągnę zbyt mało , zeby była ulga.. :(

jestem zmęczona i chce spaaaaaaaać....

dzięki dziewczynki za opinie o nisdlach/chustach
chusta najwygodniejsza pewnie ale jakoś nie przekonuje mnie to :/ i mąż nie wiązałby haha bo juz to widze jak pomyka w kwiaciastych szmatach :-D

pewnie kupię ten womar eco :-)

szkoda, że ta tula i podobne tak się ceni.. normalnie kosmos

Pat obyś ściągnęła ile się da...

Aylin współczuje, mnie to czeka od poniedziałku do piątku bo mąż tez leci..tyle, że ja bez mamy ...

Anemonne mój też mam wrażenie woli butelke .. :/ :/ a przeciez nie dostaje codziennie! a nawet to raz.. i to na chwile.. co do nocy to mój je 2-4 razy..zaLEZy :/

aneczka tez bym chciała, żeby do p-kola poszedł i organizuje to!! muszę!! problemem bedzie tylko deszcz :/ bo wtedy w domu :/ ja do p-kola mam z 3 km..mam autobus ale do połowy drogi tylko więc kicha jak będzie padać, no i wózkiem nie wjade bo są schody :/

babydust potwierdzam karmi daje rade :tak: i duuuuuuuuużo wody

Lei no to piątka. ja dzisiaj ryczałam bo młody sie uśmiechał do mnie..wtf..pieprzone hormony..

sataga &&&& :-)

Myla piekną waga a tak się martwilaś :-) mój sie usmiecha b. często .. i próbuje cos tam gadać..w sensie wydawać dżwięki z tymi uśmiechami..

Margo u mnie kreska czerwona trochę. mam maść ale zapominam smarować :/ a robił ci usg dopochowowe? jak blizna w środku ?

ja od dziś nie jem słodyczy.takie mam wyzwanie i tyle, za dużo tego w ostatnich dniach wczoraj zeżarłam reszte czekolady i ciastek, reszta słodyczy dla starszaka!

Ech co za ironia. Mleka mam tyle że bym mogła 2 wykarmic a wychodzi na to ze nawetvjedno będę musiała karmić butelką :( znowu wariowanie na cycku i meczarnia przy robieniu kupki :( w poniedziałek wybiorę się pewnie do pediatry i zobaczymy co powie a jak narazie będzie jeść sztuczne :(

Hej
Łącze się wami z tymi słodyczami to masakra jakaś wczoraj obiecałam sobie ze nie jem i co dupa na spacerze kupiłam sobie mleko w tubce i pochłonęłam w sekundę

Margo moja blizna juz gładka u lekko różowa nic już nie boli

Doli ja mam chustę w pasy i ślą faceta tez pasuje

Myla ładnie mała rośnie a uśmiech lada moment się pojawi .
Gucio jaj skończył miesiąc to zaczął się śmiać

Dziewczyny wt macie super hak dzieci do przedszkola wyśle cie a ja z dwójką ledwo ogarniam

Lei ciekawe która pierwsza się podda :-D:-D

sataga szkoda..:( ale sama widzisz , że tak będzie lepiej..

młode zasnęło po histeri i walce! cycku co 20 minut !! i 4 kupach! idę myć włosy!!!!!! :D

Doli nie robił mi żadnego usg. Tu wizyta kontrolna jest u rodzinnego. Wybieram się do mojego gina w Polsce ale to dopiero w sierpniu. Tu bez skierowania, prywatnie to można zbankrutować...:eek: Moje dziecko też się tak dzisiaj szarpie więc pewnie laktator pójdzie w ruch i butla w dziób :baffled:

Dygotka moja blizna po bokach też wygojona i różowa ale najgorszy ten środek, te 2 cm... to już 7 tyg a ciągle się babrze... kurna mać tak nie chciałam cesarki właśnie ze względu na tą moją skłonność do bliznowców... :no:

Karolinka właśnie mnie obrzygała.. piękne przedpołudnie :crazy:

Lei, Doli ja też postanowiłam nie jeść słodyczy ale nie wiem jak długo wytrzymam. Normalnie nie mogę się opanować.

reklama
Margo zapraszamy do naszego klubu hehehehe ;/ Dygotka Ciebie również ;D mnie już nosi..........

Margo niech zrobi Ci usg w pl, bo mój pokazywał blizne na usg gdzie i jak sie goi to dosyć ważne..
a masz taka wypukłosć nad blizną taką twardsza? jakby wewnątrz ? ja mam, ma znikać i chyba pomału znika.. z jednej str mam takie zgrubienai to mi gin mówi, ze tam zakańczali szycie i węzełki :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry