Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Uduszę mojego M! Zostawił maca w zasiegu rąk młodego. Właśnie mi go przytaszczył. dobrze, że mu nie wypadł. Laptop za 5 tysiakow i to firmowy a ten go tak zostawia.
Wiecie co wydawało mi sie że mała dużo śpi a ona dzisiaj od 7 rano przespala w sumie 2,5 godziny
Babydust z tym gojeniem to sama nie wiem, niby wszystko się źródło, ale widzę ze będę miała problem z tym zwieraczem, a właściwie z gazami - jak na razie nie jestem w stanie ich utrzymac- strasznie to przykre i krępujące. mam nadzieję że jednak to tylko czasowe, bo trochę kicha tak np w towarzystwie zapodać :/ zamiast kawy muminek będę miała smierdziuch?
Muminek witaj spowrotem !:* nowej ksywy za wczasu nie wymyślaj bo te dolegliwości bardzo często ustępują same ! zresztą jak juz wszystko się wygoi to możesz zacząć ćwiczyć mięśnie zwieracza
Sataga u nas mały śpi e dzien tylko na dworze...w domu za cholerę chyba że wymordowany bardzo.
A dzisiaj u nas tak gorąco że mały w samym rampersie na dworze a i tak marudzil ze gorąco ^^
Hej Dziewczyny!
Od paru dni nie zaglądałam, w ogóle nie jestem w temacie, nie wiem, co się u Was dzieje.My żyjemy, ochrzczeni, Starszej ospa schodzi elegancko. Siedzimy u mamy do końca tygodnia i tak jakoś się nie umiem zorganizować. Buziaki dla Was!
Szaj moj tak juz kilka dni mial takie. Dzis min. Pospal rano 2x1h z 3 min przerwa na cycka. A potem po 10 min. Masakra bo nawet na spacer nie moglam spokojnie pojsc. Przesiedzialam z nim na lawce.
Moj nie lubi jeszcze na macie. Chyba ze z bratem leza to wtedy tak. Za to pod karuzela chetniej.
Sataga moje skojarzenie kanapka z mcdonald. Bo my zawsze mowimy ze jedziemy na maca i tak sobie mysle - no co zaluje dziecku kanapki.
Tabasia dobrze ze wyszliscie!!!
Do nas zawitala babcia na dzien dziecka- czyt tesciowa. Starszy zadowolony i z babcia spi.Mlodszy dostal swoja pierwsza maskotke + kasiora.
Ten.pluszak mnie tak ucirszyl ze szok. Tyle razy blagalam aby nie maskotki. Kiedys musze zluczyc ale mniej jak 50 to napewno nie ma;/. A juz wiekszosc u babc.