Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Magda u mnie 29st i wiatr mega ale mimo wszystko gorąco i mały w wózku marudzi bo za gorąco...i muszę go lekko na boku trzymać żeby plecki mu się nie pocily
Nie ma co przegrzewac. Ja się trzymam zasady żeby jedna warstwę więcej miało dziecko. A że dzisiaj najchętniej bym chodziła nago to dla niego rampers akurat
Magda u mnie 29 stopni i spory wiatr ale ja się nim nie przejmuje bo jest ciepły a mały niech się przyzwyczaja od małego..bez czapy i bez skarpet i mu gorąco..w wózku nie ma przewiewu ani wiatru więc tym maluchom naprawde jest gorąco
Adaś w nocy też w bodziaku z kr rękawem i odkryty bo tak się rozkopuje i obowiązkowo okno otwarte
nasza akurat cieplolubna hehe chyba od tego ze cala ciaze pod kocem przelezalam
wiec w nocy ma bawelniany pajacyk albo body z dlugim (ja sama nie lubie jak mi w ramiona zimno i gdy wystaja spoza koldry) a dzisiaj tez przy 20 stopaniach w body na dlugie i cienkie spodenki + kocyk
spocona nie byla
Doli co się znów nakrecasz??
Co się dzieje? Moze maly woli jesc z butli bo cyca trzeba ciagnąć? Moze sciagaj mu mleko co jakus czas?
I kto to mówi jak mam cycochy nie jak balony i kamienie to wydaje mi się że mleka brak ) ale jest tylko chyba już się unormowało bo nie ma co ściągać na zapas..i cale szczescie