Kuklaki teść nie przyjedzie bo teściowa dostala zaproszenie wiec zawsze moze sie pofatygować do kościoła tego nie wie nikt :-/ a on unika takich stresujących sytuacji a poza tym my dopiero budujemy relację i na pewno czułby się nieswojo jeszcze ale ja to szanuje..jedziemy do nich tydzień po chrzcinach..
Milia wizyta położnej bardzo fajna! 1.5h była

Uspokoiła mnie..piwiedziała że gdyby było źle to by kazała ćwiczyć i nie pozwoliła czekać z rehabilizacją. Powiedziała aby na neurologów trochę brać poprawkę bo oni by chcieli dziecko do szablonu przyrównać i że 3/4 wrocławskich dzieci ma asymetrie.
Powiedziała że Adasiek jest trochę słaby ale w dużej mierze leniwy..i że patrząc na całokształt trzeba wziąść pod uwagę że urodzony w 38tc bez akcji skurczowej przez cc do tego charakter i uwarunkowania genetyczne i że z niego póki co mega żywioł to nie będzie

Spokojnie piwiedziala aby czekać na rehabilitację a w tym czasie mamy trochę stymulować go w domu..kłaść na brzuszku i dodatkowo plecki masować, nóżkami rowerek robić, zginać kolanko do przeciwleglego łokcia ,turlać go i takie tam.. I jeszcze mam w necie poczytać o masażu szantala i próbować go trochę masować.
Zaraz może poczytam o tym masażu..
Położna mnie pytała czy czytamy małemu..mowiłam że zdaża nam się ale skoro to ważne to zaczynamy czytanie codziennie: ) a wy czytacie?
Milia nie myśl tak,że zrobiłaś z siebie idiotkę!! Chcesz być pewna wykonania aby dziecku krzywdy nie zrobić i masz do tego prawo aby Ci wytłumaczyć i nauczyć. A ludzie są nieżyczliwi skoro mama przychodzi do fizjoterapeuty to powinno być w niej trochę empatii !!
Doli dobrze że pani matka przy drugim dziecku poczuwa się do bycia babcią i pomocną!! Skoro masz możluwość kożystaj

smakowitości upiekłaś
Pat widzisz jak nie obniżone to podwyższone napięcie..ale będzie dobrze!! Położna mi dziś mówiła aby się tak nie przejmoważ a u dziecka do pół roku można większość skorygować