Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wróciłam!!
dziewczyny kocham moją ginkę! za jej podejście do zycia!! cud baba, nie pitoli się jak coś nie wiem, jak coś myśli inaczej, mowi wprost a przy tym nie da się nie smiać!!!
Maluszek urósł - ile? nie wiem, bo na pomiary i ważenie będę miała czas 13.10 wtedy co usg prenatalne, ona tylko patrzy na serduszko itp. maluch ruszał sie jak nie wiem - wstawialm zdjęcie usg, oczywiście nie wiadomo KOGO noszę, może za 2 tyg może.. jest czas.. :-) mam odstawić luteinę ( huraaaaaa ) a na mdlości jeść małe porcje, pić zimną wodę, nie jeśc cytrusów ani slodkiego i tak też robię :-) kolejna wizyta 29.10 :-) i wtedy też biorę zwolnienie do pracy... pytałam o tsh - zrobi mi po 12 tyg, skoro robiłam ok mc przed ciążą, pytałam o cytomegalie - teraz się nie robi takiego badania już bo w sumie bezsensu
uffff
kajkapol gloąbki ? :-) pierogi ruskie? :-)