reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Włączył mi się stres przed wizyta i co chwilę chce mi się siusiu :( a jesteśmy z M na mieście i mi brzuch peknie:( już moglibyśmy być po USG...

wróciłam!!
dziewczyny kocham moją ginkę! za jej podejście do zycia!! cud baba, nie pitoli się jak coś nie wiem, jak coś myśli inaczej, mowi wprost a przy tym nie da się nie smiać!!!

Maluszek urósł - ile? nie wiem, bo na pomiary i ważenie będę miała czas 13.10 wtedy co usg prenatalne, ona tylko patrzy na serduszko itp. maluch ruszał sie jak nie wiem - wstawialm zdjęcie usg, oczywiście nie wiadomo KOGO noszę, może za 2 tyg może.. jest czas.. :-) mam odstawić luteinę ( huraaaaaa ) a na mdlości jeść małe porcje, pić zimną wodę, nie jeśc cytrusów ani slodkiego i tak też robię :-) kolejna wizyta 29.10 :-) i wtedy też biorę zwolnienie do pracy... pytałam o tsh - zrobi mi po 12 tyg, skoro robiłam ok mc przed ciążą, pytałam o cytomegalie - teraz się nie robi takiego badania już bo w sumie bezsensu

uffff

kajkapol gloąbki ? :-) pierogi ruskie? :-)

wróciłam!!
dziewczyny kocham moją ginkę! za jej podejście do zycia!! cud baba, nie pitoli się jak coś nie wiem, jak coś myśli inaczej, mowi wprost a przy tym nie da się nie smiać!!!

Maluszek urósł - ile? nie wiem, bo na pomiary i ważenie będę miała czas 13.10 wtedy co usg prenatalne, ona tylko patrzy na serduszko itp. maluch ruszał sie jak nie wiem - wstawialm zdjęcie usg, oczywiście nie wiadomo KOGO noszę, może za 2 tyg może.. jest czas.. :-) mam odstawić luteinę ( huraaaaaa ) a na mdlości jeść małe porcje, pić zimną wodę, nie jeśc cytrusów ani slodkiego i tak też robię :-) kolejna wizyta 29.10 :-) i wtedy też biorę zwolnienie do pracy... pytałam o tsh - zrobi mi po 12 tyg, skoro robiłam ok mc przed ciążą, pytałam o cytomegalie - teraz się nie robi takiego badania już bo w sumie bezsensu

uffff

kajkapol gloąbki ? :-) pierogi ruskie? :-)

Super że wszystko ok:-)
gołąbki też bym zjadła ale na tym zadupiu nawet kapusty nie dostane:no:
Tu chleb i mięso tylko na zamówienie jedyne czego w sklepie nie brakuje to piwo tak więc zostajemy przy kopytkach i zupie ogórkowej

Doliores super :)
ja tez lubkie moja ginke jak zlewa cos to znaczy ze malo wazne ale tez nie zlewa waznych rzeczy :)
ale kazala mi utrzymac duphaston jeszcze przez 4 ty g:szok: mimo ze wszustko jest ok ze wzgledu na poronienie i problemy w 1 ciazy :szok: czyli do 18tc - cos dlugo

reklama
Kuklaki lacze die w bólu. Opryszczke mam juz druga w tej ciąży. Możesz plasterki są zdecydowanie lepsze niż zovirax. Który tez chyba można ale na mnie nie działa.

Myla ja mam suszone jabłka.

Do góry