marela
Podwójna marcóweczka ;)
a ja niesttety na jedzenie patrzec nie moge mimo ze caly czas jestem glodna - juz mam 5kg na minusie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wróciłam!!
dziewczyny kocham moją ginkę! za jej podejście do zycia!! cud baba, nie pitoli się jak coś nie wiem, jak coś myśli inaczej, mowi wprost a przy tym nie da się nie smiać!!!
Maluszek urósł - ile? nie wiem, bo na pomiary i ważenie będę miała czas 13.10 wtedy co usg prenatalne, ona tylko patrzy na serduszko itp. maluch ruszał sie jak nie wiem - wstawialm zdjęcie usg, oczywiście nie wiadomo KOGO noszę, może za 2 tyg może.. jest czas.. :-) mam odstawić luteinę ( huraaaaaa ) a na mdlości jeść małe porcje, pić zimną wodę, nie jeśc cytrusów ani slodkiego i tak też robię :-) kolejna wizyta 29.10 :-) i wtedy też biorę zwolnienie do pracy... pytałam o tsh - zrobi mi po 12 tyg, skoro robiłam ok mc przed ciążą, pytałam o cytomegalie - teraz się nie robi takiego badania już bo w sumie bezsensu
uffff
kajkapol gloąbki ? :-) pierogi ruskie? :-)