reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dziewczyny, nie będę zakładała nowego wątku na to pytanie więc może mi po prostu powiecie tutaj :) jak to jest z tym farbowaniem włosów? Wiem, że nie poleca się takiego zabiegu w pierwszym trymestrze ale właśnie weszłam w drugi...A moje włosy błagają o farbowanie już. Mogę pofarbować włosy farbą bez amoniaku z drogerii? Chciałabym pójść do fryzjera ale zdarzają mi się mdłości cały czas i nie będę się czuła komfortowo chyba :/

Laski ja tak z inne beczki. nie macie na sprzedaż kombinezon zimowy chłopiecy na 110/116? kupiłam używkę miała być ok a przyszła tragedia :( miały być niewidoczne defekty a są wielkie i dużo wiecej, material nie zimowy wcale tylko wg mnie na deszc.. kuźwa no to już 2 kombinezon w tym roku który kupiłam i dupa. poprzedni - babka chciala wyczyscić i sprały się kolory wiec nie brałam takiego.. ratujcie.......

ja robię sobie spaghetti wlaśnie..
wczoraj miałam wrażenieże dzidziol kopie!!!!! na serio!!! może zwariowałam, ale dzis nic nie czuje:( może jeszcze poczekam.. pod wieczór

musli ja byłam tydz na farbowaniu - normalnym, żyje i jest dobrze a samopoczucie boskie. w 1 ciąży cudowałam i poszłam dopiero w 5 mc - tragedia jak wyglądałam do wizyty. może wex tzw colorans a nie zwyklą farbę na amoniaku

Dziewczyny to super jak czujecie juz swoje maluszki:-) wtedy mozna byc spokojniejszym że wsystko wporzadku:-)
Ja dzis mialam usg i badana przezierność karkowa(1,6) wszystkie narzady wewnetrzne na miejscu , konczyny tez:-)
Maluch pokazał jezyk bo wlasnie pił:-) byłam dzis pierwszy raz z meżem.
Dostałam L4 na miesiac.
Ja narazie włosów nie farbuje mam viemne naturalne i ciemne farbowane to da sie przeżyć:-)
Ugotowałam sobie zupe z czerwonej fasoli i właśnie się najadłam.

Mam nadzieję że choroby i przeziębienia juz wam mijają a którym jeszcze nie to szybkiego powrotu do zdrowia!!

Niech już Wam przechodzą te nudnosci i wymioty czs najwyzszy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry