Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Juz po poloznej ale przed ginem. Waga w ciuchach 90.5 w domu bez 89.5 a zaczynałam z 91.5.
Próbowała detektorem upolować dzidzie ale typ ruchliwy się trafił i raz przemknęła ale szybko wiec nie do pomiaru a teraz doktorek
teraz w tym luxmedzie to ja nie mam pojecia jak to robią, w medicoverze to przed wizytą musiałam zaliczyc położne i tam ważenie, spisywanie wyników do karty itp. a tu nic..hmm........
Dziewczyny czy przeziebienie i to że jestem chora na łuszczycę może ,,zafałszować'' wyniki morfologii?? Kiedy najlepiej powtórzyć badania?
Mi się wydaje że tak
Doli ja chodzę prywatnie i jest tylko ginka, nie ma położnej, więc nikt mnie nie waży ani nie mierzy mi ciśnienia, ważę się sama w domu i podaję wynik do karty, a ciśnienie ostatnio w szpitalu miałam mierzone.