Majowa Mamusia, Doliores witajcie!
xmamuska, bardzo mi przykro. trzymam kciuki a nastepny cykl!
nadzieja05, moja siostra tez miala krwawienie na poczatku ciazy i potem jeszcze jakos w polowie miala plamienia i wszystko bylo dobrze. oczywiscie na zwolnieniu siedziala caly czas, ale normalnie chodzila itd. wiadomo ze czlowiek sie denerwuje, ale na pewno wszystko bedzie ok. tym bardziej ze w pierwszej ciazy tez tak mialas i wszystko dobrze sie skonczylo.
aneczka1984, ja mam identyko z mdlosciami. w pierwszej ciazy to samo. i tak do 20 tc :/ ale co damy rade. i tak nie mamy innego wyjscia
Ramailuja, ale hardcore z twoim bylym. dobrze ze masz super kontakt corka i radzicie sobie z sytuacja. a ile twoje dziewczynki maja lat?
Amisia, a Ty lez jak najwiecej i sie oczszedzaj. tak jak mowisz, lepiej dmuchac na zimne.
A ja mam teraz luzik, bo jest u mnie tesciowa i sporo zajmuje sie Laurka, wychodzi z nia na spacerki, a ja mam spokoj

a wczoraj corcia zrobila mi niespodzianke i pospala w dzien 3h a ja razem z nia. tak odpoczelam ze nie wiem. mdlosci mam straszne. najgorzej jest rano, jak wstaje do pracy slabo mi sie robi. musze siadac co chwila. nie wiem, ile jeszcze dam rade. jak dalej bedzie tak kiepsko, to ide po zwolnienie.
dziewczyny, macie jakies przeczucia/preferencje co do plci? mi w pierwszej ciazy wydawalo sie ze bedzie chlopak, no i sie nie sprawdzilo. a teraz mam przeczucie, ze druga dziewczynka. ale tak naprawde jest mi to zupelnie obojetne.
Tabasia, powodzenia na wizycie!