reklama

Kwietniowki 2015

Ja tez wariuje z zakupami , ale zawsze dla innych a nie dla siebie ...
Najwiecej to Emily dostaje :)
Robię zapiekankę bolgnese z makaronem :) , ktos ma ochotę? Bo ba 2-3 dni styknie lol ImageUploadedByForum BabyBoom1414334912.923359.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1414334912.923359.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1414334912.923359.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Doli to fajne zakupy sobie zrobilas.. ja sobie obiecuje ze pojde na zakupy i jak dotad nie bylam..;-) ale trzeba sie w koncu zmobilizowac...

Karina ja mam ochote... no ladnie tego narobilas... pyyychotka...;-)

Karina u mnie już też w piekarniku się robi mniam, mniam na kolackje będzie :D

Olusia musiałam kupic bo pomimo braku kg na + to sie nie mieszcze, cycki mi wypływają a brzuchol ciśnie , w h&m fajne sa te staniki bez drutów itp. super serio :-)

tylko ja odwagi nie mam metek odciąć hahahahahahaha serio, dalej leży wszystko z metkami :-D

Kuklaki ja gole ostatnio tylko na gina a że byłam ponad 2 tyg temu hahahahaha mam busz a nie las :-D we wtorek wizyta u pana grzebacza-kreta to się wypieknić trzeba

U nas w H&M to jak coś fajnego i w większym rozmiarze to od razu wykupione. Ja spodnie to w C&A kupuję ciążowe i mi akurat pasują.

Na szczęście mam po Antku ciuchy ciążowe i nie musze jakoś dużo dokupić jedynie jakieś dżinsy jeszcze bo mam tylko jedne.

Co do staników z hm to uważajcie, ja kupiłam taki bez fiszbin ale z cienka gąbka na cyckach, taki do karmienia i był tragiczny. On ma z boku takie szycia wzmocnienia jakby i to sie zgina i wpija w ciało...tragedia!! Szkoda kasy!

Ja tez musze kupić leginsy jakieś bo jeansów nie lubię chyba, ze rurki i z miękkiego jeansu.

Bylysmy w szpitalu, jutro juz zabieram meza do domu :-D tesknimy juz za nim a on za mala strasznie!

Wysprzatalam chatę resztkami sił tylko musze odkurzyć zaraz i chyba juz jutro z rana umyje podłogi. Padam na buzie...jeszcze ostatnie pranie sie kręci, pościel zmieniłam, wszystko gotowe na przyjazd pacjenta. Tylko jeszcze jutro pomidorowa zrobic bo sobie zamówił :-D

Ogolnie szybko sie mecze i juz ciezko mi sie oddycha...czuje sie na maxa ciężarna :-D

Napisalam post i wcielo.......:wściekła/y:
Karina ja chetna ;) nigdy nie robilam zapiekanek. Raz M robil lasagne a ja jakos omijam zapiekanki , chyba musze cos wyprobowac. Właśnie mysle co jutro na obiad zrobic bo musze wyskoczyc na szybkie zakupy z samego rana , potem juz bede uziemiona.

Chlopaki wczoraj wysprzatali a bardziej przebrali zabawki a dzis 2 polki mlodego ciuchow. Zabawa w sklep była ale juz mu wspolczulam bo tyle mierzenia. 2 wielkie reklamowki spakowane. Zostaly jeszcze 2 polki ciuchow ;). Moj syn ma wiecej niz ja i tak chodzi tylko w 1/4 . Teraz musze ja przebrac swoje . Jak milo - tyle miejsca w szafie.

Jutro caly dzien z synkiem siedzimy bo na antybiotyku i nie idzie do przedszkola. Choc nie widzac po nim tej choroby. No ale zaczelam dawac to musi dobrac, No i chyba upieczemy jakies kruche ciasteczka bo inaczej to sie wynudzimy - a tak to zajecie bedzie mial ;) Lubi piec wiec chetnie mi pomoze a wykraiwanie to juz jego działka ;)

reklama
Super marela, że synek pomaga :) i się nie nudzi przy tym.
Ja też muszę zabawki i ciuchy Majki przebrać, bo widzę, że część spodni za krótkie już ma :/
bo w pasie to dobre są nawet te na 9-12 miesięcy !!!
A ona ma 3 lata skończone !!!
Ja chyba z nią do lekarza pójdę, dziś zjadła ćwiartkę jabłka, polizała lizaka, ale stwierdziła, że nie dobry !
jedną kostkę czekolady, ale stwierdziła, ze nie dobra i całą wyrzuciła do kosza :) haha, a to była czekolada taty, z nadzieniem malinowym :)
następnie 5 kubków soku pomarańczowego, i garść suchych kulek Nesquik.
:/
miałam zamrożone pierogi od mamy, to nie ruszyła żadnego, krzycząc BLEEEEEE !!!
oraz pyzy z mięskiem, BLEEEEE !!!!
banana wzięła sobie na kolację i po jednym kęsie stwierdziła BLEEEEEE !!!!

To raczej normalne nie jest :/

Ja tez musze kupić leginsy jakieś bo jeansów nie lubię chyba, ze rurki i z miękkiego jeansu.

w H&M mierzyłam szare legginsy, mega wygodne, ale kurde grubo w nich wyglądałam :(
buuu

oo, pomidorowa, to chyba się wproszę :)

i zdrówka dla Pacjenta :)

U nas w H&M to jak coś fajnego i w większym rozmiarze to od razu wykupione. Ja spodnie to w C&A kupuję ciążowe i mi akurat pasują.

Na szczęście mam po Antku ciuchy ciążowe i nie musze jakoś dużo dokupić jedynie jakieś dżinsy jeszcze bo mam tylko jedne.

ja może jutro nawiedzę C&A, jakoś w tych najbliżej mnie centrach handlowych tego sklepu nie ma :/

Ja z poprzedniej ciąży też mam, ale ... 3 pary spodni lnianych !!!
To chyba w maju je będę nosić ;) he he
jeansy mam jedne, ale jeszcze za duże :)
a drugie mają za szerokie nogawki, a ja lubię rurki...
resztę sprzedałam zaraz po ciąży :/

Kuklaki ja gole ostatnio tylko na gina a że byłam ponad 2 tyg temu hahahahaha mam busz a nie las :-D we wtorek wizyta u pana grzebacza-kreta to się wypieknić trzeba
hehe, ja też tylko dla gina się teraz golę :)
co za los :)

Karina, nie kuś zapiekanką, bo Cię odwiedzę :)
mniam !!!

tez w h&m kupiłam! na karfte maestro jest jeszcze 20% zniżki i miałam jeszcze kupon na 100zł ;D
jak to na kartę maestro - 20 % ? ale w Polsce ? Przy kasie dają ten rabat czy za miesiąc na wyciągu z karty dopiero będzie rabat ?
A kupon gdzie można zdobyć ?
Ja tu lubię strasznie coś taniej znaleźć :)
A spodnie takie wybrałam:
Product Detail | H&M PL
ale odłożyłam do jutra :)

Ja na kolację jem chipsy paprykowe, o zgrozo !

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry