reklama

Kwietniowki 2015

Tak, mąż upolowal w Tesco :-D. Jadłam kiedyś gulasz z sarny i mi nie smakował, dlatego podchodzę do dziczyzny z dystansem. Mój chłop miesozerny, wiec najwyżej zje sam ;-).

reklama
Hej kobitki
Ja wczoraj miałam dzień dla siebie mąż został z antkiem a ja byłam u fryzjera i potem kosmetyczka zabieg na buzię i pazurki u od razu lepiej polecam w tym czasie mąż posprzatal i poprasowal ciuchy

Szaj, tak jak dziewczyny mówią, po ciąży do ćwiczeń, jak bedziemy regularnie pracowały to schudnąć, to nie problem, oczyiscie z odpowiednią dietą :-) głowa do góry. Bardzo dobrze, że w swoim m. masz wsparcie.

Hej dziewczyny witam się z codziennym bólem głowy :crazy:

Niestety taki nas żywot albo czujemy się ze sobą źle ale moze zanurzać się wjedzeniowych przyjemnosciach co chyba każdy uwielbia albo poświęcić się i jeść po prostu by żyć dodatkowo wymeczajac się fizycznie w trakcie ćwiczeń ale wtedy czuć się wspaniałe ze sobą....dla mnie zawsze jest to trudny wybór...

Szai - sama bym sprobowala jelenia.
DAsz rade jak w grupie sie zmobilizujemy to zobaczysz beda efekty !!! uwierz ja wierze !!! sama nie jestem szczypiorkiem , mam oponke i to niezla przy wzroscie 160 cm waze ok 63. No teraz mniej. Po maturze raz wazylam 54 i to byla idealna waga - schudlam bardzo szybko wtedy ale to nie bylo zbyt madre. Po drugim biore sie za siebie ostro ale juz z glowa. U mnie miala byc roznica w dzieciach 2 lata - wyszlo 5 ;)

Dygotka prasujący chlop w domu to skarb! :szok:

Mi tez by sie przydała wizyta u kosmetyczki. W Pl to regularnie chodziłam co 2-3 tyg na manicure, brwi, pedicure a tu nie mam żadnej zaufanej kosmetyczki i tak mi ciezko sie przemoc..:-(

Ogolnie to bym sobie zrobiła chwile relaksu wlasnie takie domowe spa ale z małym dzieckiem w pojedynkę to sie nie da. Na szczęście we wtorek rodzice moi przyjeżdzają! Tesciowa na urlopie do 1 takze jestem samiuśka zupełnie. Położę malutka za chwile i ide pod prysznic. Sprzątać bede pózniej bo jutro meza odbieram i chce zeby był błysk.

Kuklaki mozemy sobie podac rece z ta bezsennoscia...:tak:

A moj dzis zrobil mi sniadanie do lozka... i zrobil mi pyyyyyyyszne moje kakao :tak: mniam mniam...

Szaj ja tez lapie dolka ale nie z powodu brzucha czy ze nie jestem atrakcyjna a z powodu ze nie moge jesc normalnie, ze mecza mnie mdlosci i wymioty, ze musze jesc kaszki itp... z checia bym sie zamienila z osoba lub osobami ktore moga sobie pojesc i nie maja roznych rewelacji..i czuje sie dobrze...:tak:kochana nie martw sie... na pewno ladnie wygladasz i juz nie bawem bedziesz miala brzuszek i poczujesz ruchy... nie zamartwiaj sie...

vesunna super ze impreza udana...;-)

doli a co kupilas ciekawego na tych zakupach?;-) oo lasagnie bym zjadla...

Olusia współczuję ci tych dolegliwości to musi być okropne tyle czasu
Ja jem normalnie i czuje się super jakbym w ciąży w ogóle nie była
Lei mój chłop id zawsze prasuje i generalnie bardzo dużo pomaga w domu tylko nie gotuje bo nie umie

reklama
Marela ja podobnie 164 i 64kg. Najlepiej wyglądałam przy 54/56 jak poznałam meza :-D Jaka laska byłam...Chciałabym do tego wrócić :zawstydzona/y:

Olusia, mam nadzieje, ze juz niedługo Ci sie polepszy!

Mala spi, leceee! :-D

Dygotka ja nawet nie mam deski do prasowania, my nie prasujemy ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry