Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hej
byłam dziś na zakupach, kupiłam spodnie, bluzke, koszulke do spania bo gatki cisnąi stanik
tylko nie mam owagi metek odciać bo boje sie, że coś nie tak
poczekam do wtorku do wizyty
![]()
Kobiety to w ogóle takie dziwne zakompleksione istoty. Ja przed ciążą ważyłam 54 kg przy wzroście 165. I mialam naprawde duze kompleksy - nie chodzilam w spodnicach, krótkich spodenkach i obcislych spodniach. Bardzo chcialam wazyc 50kg. A pewnie za parę lat bede zalowala ze jak bylam mloda to wstydzilam się ciała :/ Dziewczyny to zawsze sobie coś wymyślą
Renatka, ja tez zawsze poluje na rozne kupony :-) to piszesz, ze trzeba subskrybowac newsletter i jest 25% znizki?
ja też chciałam jedno po drugim, ale ciężko było psychicznie niestety... wcześniej potrafiłam się wysypiać do 10-11, a jak się Majka urodziła to pobudki były co godzinę !!! Ciągle płakała, jeść nie chciała, kolek niby nie miała, ale nerwowa ciągle byłaBobasa następnego będę chciała, już to wiem. Planujemy jedno po drugim, żeby już później do pieluch nie wracać. Dwójka dzieci to nasz cel ;-).
pojechałam jeszcze dziś do galerii bo było usg4d za darmo ale jak zobaczyłam długa kolejkę i okazało się, że to do listy rezerwowej to se poszłam hahaha
dawaj!
serio,potrzebuje takich kopniaków jak zaczynam chrzanić
tez w h&m kupiłam! na karfte maestro jest jeszcze 20% zniżki i miałam jeszcze kupon na 100zł ;D