reklama

Kwietniowki 2015

Doli, gratuluję :-)

Babydust, mam nadzieję, że to nic poważnego, jak teraz się czuje maluch?

Mila
, ja w ciąży też bym się na nic nie zaszczepiła, choć później dziecko raczej na wszystko będę szczepić, rotawirusy, pneumokoki itp., tak mi się na razie wydaje...

Kuklaki, to jest ciągłe kłucie czy raz na jakiś czas? może to macica się rozciąga po prostu, ale zawsze warto wyjaśniać wątpliwości z ginem, po co się stresować niepotrzebnie... Ja też wczoraj pytałam, czy to normalne, że np. jak kucam lub jestem pochylona, a potem się podnoszą, to bardzo mnie kłuje w podbrzuszu, że aż się zwijam w bólu i powiedział, że tak i żeby uważać przy zmianach pozycji i robić to powoli.

Też nie znam tych kaszek Human i Holle, można je w aptece kupić?

reklama
Dobry :)

Margo no Gdynia piękna jest :)
Gratuluje córki :-)

Babydust super :) akrobata z Twojej dzidzi :)
Nam nadzieje ze to zwykły bol głowy u syna ...✊✊✊✊✊✊✊

Doli współczuje takiej wizyty .., nie rozumie takich lekarzy co podchodzą tak bez sercowo do rodziców ...
Zamiast wziąsc sobie czas i postarać sie zeby rodzica jak najwiecej pokazać i powiedzieć ..., robią byle badania :(

Milia ja tez bym sie nie szczepiła ..., nie wydaje mi sie ze to dobre w ciazy ...

Ja od wczoraj tez czuje ruchy, a tak mi sie przynajmniej wydaje :) , bo leciutkie sa ...
Jeszcze tydzien do wizyty ... Aaaaa tyle czekania ...

Karinka "dobry to jest chleb z tustym" :-D:-D:-D czujesz ruchy fajnie, u ciebie nie widze suwaczka w ktorym tyg jestes kochana?

Zadzwonilam do gina jutro chce mnie zobaczyc, zobacze czy wszysko z dzidzia ok, mam stresa

kuklaki, mam nadzieję, że jutro na wizycie gin Cię uspokoi, że wszystko w porządku.ale dobrze że idziesz, lepiej niczego nie bagatelizować.

Olusia, ja kupowałam produkty Holle przez internet i wszystko było ok. oni mają oficjalny sklep online.

milia, ja przy tym szkrabie ograniczę szczepionki do minimum. żadnych rotawirusów ani pneumokoków. całe szczęście że tu w Hiszpanii nie szczepią dzieci w pierwszej dobie po porodzie, jak w Polsce, bo na to na pewno bym się nie zgodziła.

reklama
Tez nie znam tej marki. Ale moj nie chcial jesc kaszek - tylko manne z nestle w kartonie .
Mnie dwa dni cos kuło w brzuchu ale juz cisza, co chwile cos tam sie dzieje . A jak sie schylam to zawsze jakos zle sie poczuje.

Kuklaki- dobrze bedzie !!! nie stresuj sie .
a tak w ogole to zobaczcie caly czas sie stresujemy byle co drzymy a potem jak sie pojawi szkrab stres coraz wiekszy i tak z roku na rok coraz wiekszy - ja juz nie wyobrazam sobie jak to bedzie poscic go na jakies disco :baffled:. JA kiedys beztroska teraz mlody kaszlnie a ja juz w panike wpadam ;/ I tak do konca bedzie. No coz taka rola matki.

Tez bym sie na nic nie szczepila. Syna tylko na podstawowe . Moj dziadek jak zaszczepil sie od grypy to fakt nie horowal ale caly rok czul sie bardzo oslabiony, gorzej jakby sie rozchorowal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry