reklama

Kwietniowki 2015

Nie wierze!!!wymazalam mega posta i go napisała na kwietniu ale 2008!!!!
Lei widziałam ze to samo odwalilas :-D

W skrócie gratuluje wizyt i czekam na PW o plciach żeby nie pomieszac to uzupelbie rano listę. Wiad dostała,jutro pouzupelbiam bo nie mogę włączyć laptop jutro o maluchow skorzustam

Poza tym mam dola i martwie się juz wizyta czwartkowa :(

reklama
Myla Ty się nie dołuj. To tylko 2 dni. Wszystko będzie dobrze i nie ma innej opcji :-) A ciąża potrafi rzucić się na mózg więc się nie przejmuj.
info o płci wyślę ci na pw.

Neta gratuluje wizyty.

Cześć dziewczyny
dawno nic nie pisałam ale zaglądam tu codziennie. Po prostu dopadła mnie jakaś jesienna chandra i nie mam weny:baffled:
Gratuluję udanych wizyt. Ja swojej nie mogę się doczekać a to jeszcze tak daleko do 10.11:-(
Moje Motylki coraz mocniej pukają Uwielbiam to uczucie Ciekawe kim są?:confused: jak obstawiacie? Chłopcy czy dziewczynki??
Wczoraj moja córcia skończyła 8 lat:-) Wklejam fotkę jak wyglądała 8 lat temu malaniunia.jpg

Załączniki

• malaniunia.jpg
    malaniunia.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 59
Neta super ze czulas ruchy...:tak: ja tez juz czuje je wyrazniej...bardziej po prawej stronie... a daj mi swoja strone... to sobie kukne... ja tez spadlam z wagi i dopiero teraz powoli nadrabiam do swojej wagi wyjsciowej...

kajka urocza masz corcie...:tak:a obstawiam u ciebie hmmm ciezko sie zdecydowac...

A ja się martwie czy mi na tej wizycie zrobi USG na które bardzo licze bo kurrde chce w końcu poznać płeć!!!!!! Cholera..a niewiem czy go namowie na to USG ...jade z Asiorem, ona trenuje ta sztukę walki to może cos zyskam :-D
Asior pomozecie???

reklama
Myla nie martw się na zapas. Biedny gin jeszcze mu krzywde zrobicie:-D

Właśnie zaskoczyłam że ja na wizycie 10 będę już w 19tc czyli właściwie połówkowe

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry