reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kuklaki taki sam ma suwaczek Karina jak ja.. tzn wiek ciazy...:tak:

Mila hmm no to moze sie skusze... wejde na ich strone i sobie zamowie, moze mi zasmakuja !:tak:

neta oooo to fajnie... a co sprzedajesz?;-) kciuki zacisniete !!

ja po wizycie - dzidziol plecami sie wypial i nie bylo widac plci, do tego spal :) hehe wyszalał sie z rana to teraz odsypial ie wiem ile mierzy bo babka nie sprawdzala posprawdza wszystko za 4 tyg
no i pierwsze 1,5kg mam na plusie - w sumie i tak niezle bo z corka na tym etapie bylam + 4 a z synem + 8 :( tyle tylko ze wtedy bylam jednak duuuzo szczuplejsza

Ostatnia edycja:
Neta super ze dzidziuś pukał :)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Olusia to przeznaczenie ten sam wiek ciąży :)

Babydust najwazniejsze ze wszystko ok :) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Musli gratuluje :)
Superrrrrt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Powoli bedziemy wiedzieć jakich lokatorów mamy :) ja cos czuje ze bede musiała czekac jeszcze miesiac ..., no nic najpierw zobaczymy we wtorek :)

Dziewczynki gratuluje wizyt i poznania płci!

Wciaz brakuje mi czasu i jakieś zmęczenie mnie bierze, maz za duzo nie moze robic takze dalej dźwigam młoda itd. Do tego ten roczek na głowie..

reklama
musli gratulacje! jejciu pamiętam jak mi powiedzieli w pierwszej ciąży że będzie dziewczynka. potem przez 2 dni mi uśmiech z twarzy nie schodził. a teraz tak się cieszę z chłopca, że jak by się na połówkowym okazało że jednak dziewuszka, to chyba byłabym zawiedziona :)

i faktycznie, póki co chyba większość to dziewczynki.

Lei ja też dźwigam mojego klocka, niby niedużo, ale kilka razy dziennie muszę ją podnieść.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry