reklama

Kwietniowki 2015

hej

babydust, musli, neta gratki wizyty :-)

Margomari idę do swojej teraz wieć licze na wiecej :P

Myla co znowu sobie ubzdurałaś? hehe ale masz plan :P

kajka słodki bąbel :-) myślę, że chłopaczki bedą ;-)

natasza dzięki, tak odcięłam i wyprałam i noszę z dumą ;D super tak słyszeć serduszko :-)

marela trzymam kciuki, żeby to nic nie było powaznego

reklama
Dziewczyny wczoraj przeżyłam bardzo wzruszającą chwile :-) jak juz lezelismy z mężem w łóżku to poczulam, ze dzidzia się rusza (w koncu, bo juz pare dni nie czulam i zaczynalam sie martwić) W kazdym razie powiedzialam M i położył reke na brzuchu. Ja mu trochę przesunelam w lewo, tam gdzie czulam i w tym momencie dzidzia pierwszy raz tak moco kopnela jak nigdy! I M wykrzyknal - czułem! Ale się popłakałam ze wzruszenia :-)

Marcela spokojnie, to na pewno nic takiego. Napusz jak będziesz cos wiedzieć.

Asia może i być dźwignia :-D

A moja dzidzia wczoraj wieczorem szalała po lewej stronie poniżej pępka. Zazwyczaj czuje leciutko ale z 23razy dostała mocniejszego kopa :-D

Jestem w szpitalu rano byla taka brazowa wydzielina ale w nocy wydaje mi sie ze czerwona. Uslyszalam - czekac teraz porod potem zabieg. Ciekawe ile tu wysiedze. Po poludniu to juz prywatnie poszukam jak sie nie doczekam. Ogolnie niemila polozna:/ podziwiam te co chodza panstwowo.
Karina nie bylo przytulanka.

Vesunna cudnie. Moj tez wczoraj czekał ale nie czuł jeszcze, za słabe kopytko ma dzidzia jeszcze ;-)

Marela ja bym sie tam z nimi nie cackala...w pierwszej ciazy czekałam 8h z bólami na wykluczenie wyrostka..nigdy wiecej nie dałabym sie tak zwodzić...

Przyjeli mnie lekarka na poczatku ok potem cos nie halo bo przyznalam sie glupia ze nie chce u nich rodzic. To trzeba bylo jechac do lublina 25 km dalej uslyszalam i tak bylam w sasiednim miescie 20 km od domu cala droge stres:/ Najwazniejsze dzidzia zyje chyba jakies naczynko peklo . Z pierwszym nic takiego sie nie dzialo. Juz wiem co przezywacie jak sie cos dxieje. Wypoczywac musze .

Olusia, ja kupowałam produkty Holle przez internet i wszystko było ok. oni mają oficjalny sklep online.

milia, ja przy tym szkrabie ograniczę szczepionki do minimum. żadnych rotawirusów ani pneumokoków. całe szczęście że tu w Hiszpanii nie szczepią dzieci w pierwszej dobie po porodzie, jak w Polsce, bo na to na pewno bym się nie zgodziła.

ja też nie będę szczepić na pneumo- i rota-
Majki nie szczepiłam i odpukać - jest OK.

Kurczę, nie widzę, gdzie on-line można u nich kupować:
Ekologiczna, mleczna kaszka bananowa - Holle baby food

Doli, gratulacje !!! :-D

Babydust, trzymam kciuki, by synkowi się polepszyło !!!

A co to za czystość Wam pobierają ???
:/
pierwsze słyszę !

Babydust, z ekonomicznych względów wskazane szaleństwo zakupowe dopiero w styczniu - 50% i więcej :)
Chyba, że Cię stać to szalej już teraz, przecież to taaaakie przyjeeeeemneee !!! :-)

Margo, Milia, super !!! Gratulacje !!!!
Duże córeczki macie !!!

:)

Kuklaki mam kominek i w zimie używam go bardzo często.
a latem ? Latem nie ma śniegu ?
:)
Ja to w ogóle w norweskim klimacie obcykana nie jestem... kojarzy mi się w wiecznymi mrozami, a ja zimna baaaaaardzo nie lubię :)

Ja ostatnio w Tesco kupiłam bodziaki (5-ciopak) i body z Myszką Minnie, domyślcie się, jakiego koloru ;)
Jak wyjdzie dziś, że na 100% chłopak to albo będzie nosił róż albo będę musiała sprzedać...
choć Marka brata narzeczona jest w ciąży o 3 tyg młodszej niż ja, to może jej się przydadzą te ubranka...
:/

Marela, trzymaj się, będzie już teraz dobrze, odpoczywaj !

Vesunna, super wieści !!! To na pewno musiało być wspaniałe uczucie :) I to z mężem w łóżku !

Ja jeszcze nic nie czuję... w 13 tyg wydawało mi się, że coś mnie kizia na dole w dżinsy jak siedzę, ale teraz nic takiego się nie dzieje,
więc może sobie wkręcałam :/

Uffff, nadrobiłam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Marela tzn., że nikt Ci jeszcze żadnego badania nie zrobił? Trzymam kciuki, żeby było dobrze i żebyś nie czekała długo.

Kuklaki, a Ty na którą dziś idziesz? też trzymam &&&

Musli gratuluję córeczki :-)

Kajka śliczna Twoja córa! :-)

Ja mam połówkowe dopiero 19.12.

Karina, Neta, Vesunna gratuluję ruchów :-) Natasza, super, ja bym chyba non stop z takim detektorem siedziała, więc nie kupuję ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry