reklama

Kwietniowki 2015

vesunna ja czesto w luxmedzie nie mam tej drugiej czesci
no wlasnie jak nie ma do czego sie doczepic w wynikch to nie robia

O Babydust, to mnie pocieszyłaś!! Oby tak było! Ja co prawda we wrześniu właśnie robiłam mocz i tam miałam dobrze wszystko i mimo to dołożyli tą część, ale może czasami to robią po prostu bez tego.

Dziewczynki muszę się czymś pochwalić...dzisiaj po raz pierwszy dostalam kopniaki które było mocno czuć ba ręce i widać było unoszącą się skore !:D zaczął się dzisiaj 18 tydzień i małe dało znać "mamo wszystko ok!" :D cudowne uczucie...

Pat, extra! gratuluje!!!

Lei, współczuje podejścia lekarki :( Mam nadzieję, ze znajdziesz jakiegoś fajnego lekarza, któremu będziesz mogła zaufać!

reklama
Lei mi tez spadla hemoglobina i lykam 2x1 tabl.. a wit D nigdy nie robilam i ginek tez mi nie zlecil badania ani nic...hmm to jest nasza sluzba zdrowia!!:confused:

Pat gratuluje pierwszych ruchów..;-)

A ja mam od wieczorka dolka.. dowiedzialam sie dzis od kumepli bo byla na wizycie ze serduszko przestalo bic maluszkowi.. byla w prawie w 10tc.. jakos mnie to dobilo :-(

Milia no fajnie było, w srode następny termin i tak przez 3 tygodnie ..,potem musze nowa receptę załatwić :)

Pat gratuluje :) ❤️❤️❤️❤️ superrrr

Ojej jutro termin ... Na 14:40 ..., pewnie z czekaniem jak zawsze ...
Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty ..., sporo ich było :)
✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Witd się po kilku dniowej przerwie :-) wiecej tam nie będzie postanawiam poprawę bo później ciężko nadrobić:-)

Przepraszam żę tak ogólnie ale skleroza ciążowa mnie dopadla :-)

Gratuluje wszystkich udanych wizyt !!
Gratuluje poznanych płci szczególnie Myla Twoja wyczekana córeczka :-) Olusia i Tobie po ciuchu gratuluje coreczki :-)

Ciesze się że tak dużo z nas czuje juz ruchy i kopniaki :-) ja niestety jeszcze nic, albo nie umiem rozpoznać ale odkad mam detektor jestem spokojna, codziennie przed snem włanczam dosłownie na 2 minuty i schizy największe odeszły ale te małe czasem mnie nachodzą :-)

Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty wybaczcie pamiętam że napewno Karina się wizytuje :-) &&&&&&&&

Ja mam wizyte z usg w środę to z tego co pamietam jak Doli :-)

Co do ubioru to mnie juz powoli nawet majtki zaczynają cisnąć jakaś masakra.. no i wróciłam do wagi sprzed ciaży.
Mi też spadła hemoglobina w ciagu miesiaca z 12,5 na 11,3 zobaczymy co ji gin w środę powie.

Ok życzę spokojnej nocy

Natasza dzieki.. mam nadzieje ze sprawdzi sie w 100% ze jedno to dziewczynka.. mam zamiar juz cos zaczac kupowac w koncu juz nie dlugo polowka ;-) czas na zakupy.. he he

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!! ;-)

Mi hemoglobina spadla do 9, 4 ale lykam leki..wiec mam nadzieje ze podskoczy ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry