reklama

Kwietniowki 2015

Doliores kupilam aventu :) zobaczymy w jakim stanie jak go dostane :)

zaczynam sie zastanawiac czy nie umowic sie na usg do luxa :) tak chcialabym juz znac plec bo u mojej ginki dopiero za 3 tyg mam wizyte
a mnie juz ciagnie do zakupow mega :(

reklama
Ja juz po wizycie. USG nie było ale serduszko slyszalam :) tylko lekarz stwierdził ze mi l4 nie da...i muszę jechać po zwolnienie do prywatnej lekarki bo nie dość że u mnie praca typowo fizyczna to do tego na moje miejsce juz dawno ktoś został przyjęty...

Pat super :-) gratuluję kopniaka i cieszę się, że na wizycie wszystko ok! Ale co to za lekarz, który nie daje zwolnienia z pracy fizycznej...

Szaj, Karina kciuki za wizyty &&&&&&

Szaj, no na pewno lekarz się postara, poza tym już powinno być widać, jeśli maluszek nie będzie się zasłaniał :-)

Aylin udanego wypoczynku!

No wiesz... Ciąża to nie choroba ;) ale praca gdzie się stoi ciągle to nie jest praca dla kobiety w ciąży...a pójść do pracy tylko po to żeby siedzieć na zapleczu to się mija z celem...
Teraz jeszcze czekam na ortopede..

Pat no co Ty...dziwny lekarz :/ ja się mojej zapytałam już z mc temu czy mi wypisze, bo jakby była też taka zwolenniczka pracowania w ciąży to bym innego szukała

babydust za 3 tyg idziesz na połówkowe?? wiesz zawsze się możesz umówić..;-) i tyle, bez większego powodu

hej dziewczyny witam po przerwie :-)

Jakos was czytałam na bierząco w tel ale juz weny na pisanie brakło.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Sama mam w czwartek i sie troszke boje bo maluszek w zeszłym tygodniu sie ruszał a od niedzieli cisza
:szok:
Pat co za lekarz idiota:szok:

Tak, mi tez powiedziała, ze te co sa w preparatach dla ciężarnych to sa za małe dawki i dodatkowo mam brac.

Kuklaki, jak sie pytałam to o a mowila, ze tylko kwas foliowy. A wczoraj sie pyta dlaczego nie biore vigantoletten :confused: jak mi moe przepisała (poszłam do pielęgniarek o wypis wszystkich recept) i nic nie mowila, no ja czekam na te wizyty 3 tyg niecierpliwie to skupienie na wizytach mam na 101%...grr w ogole wczoraj tacy mili wszyscy tam byli jak nigdy...

Pat gratuluje!!!

Co poradzić...do tego w luxmedzie nie ma wgl terminów na USG...i jedyny termin to 14listopada...zapisalam się ale wtedy będę pod koniec 19tygodnia...wiec i tak będę musiała iść prywatnie -_- mój portfel mi tego nie wybaczy :D

Cześć Dziewczyny,

Czytam was i czytam i już nie pamiętam co której miałam napisać. Ciąża rzuca mi się na mózg :baffled:

Moje małe kopie wtedy kiedy ma ochotę a nie wtedy kiedy matka denerwuje się że nic w środku nie bulgocze. Zauważyłam że preferuje wieczorne figle bo czasami to mnie tak skopie że spać nie mogę.. a w dzień cisza.

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i gratuluję tym co już po.

U mnie kolejne Usg dopiero w połowie stycznia (teraz mam tylko wizyty u położnej) Ale moja histeryczna natura nie pozwoli mi tyle czekać więc pewnie pójdę na jakieś dodatkowe na początku grudnia.

Dziewczyny ja widzę że co endokrynolog to opinia. Ja przed ciążą miałam tak ok 1,0 (na lekach bo mam niedoczynność i Hashimoto). A teraz w ciąży tak w granicach 0,5 - 0,7 i lekarz mówi że ok i tak mam trzymać (i to zarówno lekarz ten tu na miejscu jak i ten w Polsce) No zobaczymy co powie tym razem (na tydz mam kolejne badanie tsh). Z maluchem wszystko w porządku więc to najważniejsze a i ja z takim tsh dobrze się czuję (jak miałam 2 to chodziłam jak śnięta ryba i taka nie do życia byłam) Ale każdy reaguje inaczej przy innym poziomie więc pewnie nie ma co porównywać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry