hej
odebralam wyniki, tsh mam na tym samym poziomie co przed ciąża czyli 2.8 ciekawa jestem co lekarka na to, ale mieści się w normie raczej..
asiatipl tak naprawdę "coś złego" może stać się na każdym etapie ciaży, codziennie, nie można jednak się tak zamartwiać i myśleć o tym bo się zwariuje :/
Karina a czemu taki drenaż ?? kciuki za wizyte
Lei faktycznie jakaś dziwna ta lekarka, sama chyba nie wie co mowi ..może myli pacjentki

co do wit. D to nie mam pojęcia jak ją dawkować, bo ja mam w komplecie witamin..nigdy osobno
babydust a który kupiłaś??? też sie nad tym zastanawiam, bo faktycznie można juz coś w dobej cenie ustrzelić, ja myślę nad tym elektrycznym lovi
vesunna no to faktycznie, musicie zaczać coś robić ;-) chociaż u nas maluch spał w naszej sypialni, a potem my poszliśmy do 2 pokoju jak miał ponad rok..też tak miałam z moczem ostatnio i wyobraź sobie, że musiałam iść osobiście do placówki po wyniki bo nie był dost. w systemie jakby to conajmniej badanie na kiłe było albo coś!!!!! oczywiście wyniki w normie, wczoraj robiłam i po 15 już miałam w systemie. im się pieprzy ten system co chwila!!! nienawidzę ich strony online badziewiastej..grrr..
Pat przeogromnie gratuluje i zazdroszcze

powodzenia na wizycie
Olusia przykro mi z powodu Twojej koleżanki

u mnie hemoglobina na 12.2 więc dobrze, za to hematokryt poniżej i gran. kwasochłonne cokolwiek to jest
natasza hej, na którą masz? ja na 8.40 do wieczora bym nie wytrzymała ;-) już mam stresik i zawsze boję się jak przykładają głowice do brzucha czy serduszko bije
Szaj męcz, męcz!!! zapieraj się ile da!!

ja też mam nadzieje jutro pomękolić o płeć.. i ogól nogi mnie to dziś czeka odkrzaczanie przedwizytowe

powodzenia!
Amisia gratki udanej wizyty, ja nie używałam
Aylin udanego urlopu!