reklama

Kwietniowki 2015

Ja mam ewidentne za wysoki wynik bo jestem ospała i mam dola. Musze isc do mojego endo bo widzę, ze tam to maja w dupie...:no:

Matko tesciowa chce do nas wpaść, napisałam jej, ze mała spi, tez chciałam poleżeć ale ide sprzątać bo przecież nic nie ruszyłam od niedzieli..ten roczek mnie wykończył ;-)

W pon przyjaciółka przyjeżdża, chyba zaproszę sąsiadkę na sprzatanie bo nie dam rady...choc moj maz chciał jutro zeby przyszła..jakbym miała kasę to mogłaby nawet co 2 dni przychodzić :-D

No nic ide sprzątać...:baffled:

reklama
byłam w 3 wielkich sklepach z zabawkami bo mały marzy o straży pożarnej, więc Mikołaj musi zakasać rękawy no ale nic nie było :angry: oczywiście wracałam autobusem ale żaden moher dupy nie ruszył, kuźswa po 1 przystanku jeźdzą i się wymieniają :angry: dobrze, że miałam gumę miętowa bo bym odleciała

Pat jak to nie ma?? a nie możesz na zwykłą ginekologiczna wizytę się umowić? ja tak chodzę, usg mają w gabinetach, a specjalnie na usg to są faktycznie terminy i w innych placówkach, ja idę jeszcze na usg 4d, muszę się zapisać jakoś :P

Szaj super!!! :D

Szaj, super :-)

Doli pewnie w połowie listopada będzie już więcej zabawek, przed mikołajkami i świętami zawsze pełno wszelkich pojazdów :-) a jak nie, to może przez internet?

Doli drenaż dlatego ze woda mi sie w nogach zatrzymuje ... :(

Pat super ze serduszko bije ..., szkoda ze usg nie było :(

Dygotka tez tak mialam ze dzidzia dobre pare dni sie nie ruszała ..., ale w końcu zaczęła smyrać :) chyba na etapie leniuchowania jeszcze sa :) lol
Nie martw sie :)

Szaj superrrr gratuluje :) po cichu tych jajek hehe

Ide sie szykować i wypad ... Aaaaaa
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lei ja slyszalam ze wynik ths nie powinien przekraczac 2:tak:

Ja ide na usp polowkowe w 20t6d ;-)

Szaj
gratuluje po cichu chlopca...:-)

Doli no to niezle tyle sklepow i nic... hmmm ale mysle ze cos znajdziesz jeszcze... a na kiedy potrzebujesz?:happy2:

Pat szkoda ze usg nie bylo ale najwazniejsze ze serduszko bije...a lekarz idiota!:sorry2:

reklama
Doli mam skierowanie na USG ciąży i na takie zapisują w rejestracji...zobaczymy. Jak da rade wszystko pomierzyć to pomierzą, a jak nie to pójdę prywatnie jakoś na początku grudnia i od razu zrobię 4d, bo wtedy już powinna ładnie buźka wyglądać...:tak:

Teraz muszę się na szybko zapisywać do prywatnej ginki i mam nadzieję, że ona nie będzie robiła problemu bo jak nagle zadzwonie do kierownika i powiem "cześć ! wracam do pracy" to chyba by padł na zawał :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry