Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się i ja ;-) wczoraj miałam wizytę i wszystko ok z malutkim rośnie jak na drożdżachpołówkowe mam 14.11 juz się nie umiem doczekać. Malutki coraz bardziej się rusza i kręci aktywny chłopak ;-)

Kuklaki, jak sie pytałam to o a mowila, ze tylko kwas foliowy. A wczoraj sie pyta dlaczego nie biore vigantolettenjak mi moe przepisała (poszłam do pielęgniarek o wypis wszystkich recept) i nic nie mowila, no ja czekam na te wizyty 3 tyg niecierpliwie to skupienie na wizytach mam na 101%...grr w ogole wczoraj tacy mili wszyscy tam byli jak nigdy...!

Cześć Dziewczyny,
Czytam was i czytam i już nie pamiętam co której miałam napisać. Ciąża rzuca mi się na mózg
Moje małe kopie wtedy kiedy ma ochotę a nie wtedy kiedy matka denerwuje się że nic w środku nie bulgocze. Zauważyłam że preferuje wieczorne figle bo czasami to mnie tak skopie że spać nie mogę.. a w dzień cisza.
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i gratuluję tym co już po.
U mnie kolejne Usg dopiero w połowie stycznia (teraz mam tylko wizyty u położnej) Ale moja histeryczna natura nie pozwoli mi tyle czekać więc pewnie pójdę na jakieś dodatkowe na początku grudnia.
Ja juz po, chyba chłopak! Strasznie się cieszę, marzył mi się synek <3. Więcej napiszę wieczorem, teraz siedzę juz w pracy ;-)

Ja juz po wizycie. USG nie było ale serduszko slyszalamtylko lekarz stwierdził ze mi l4 nie da...i muszę jechać po zwolnienie do prywatnej lekarki bo nie dość że u mnie praca typowo fizyczna to do tego na moje miejsce juz dawno ktoś został przyjęty...
Spakowalam 10 kartonów i padam ! Posiedzę chwilkę i po młodego do przedszkola lecę.
Pat ja miałam od internisty jak byłam przeziębiona no i płatne 100% z oznaczeniem B

a w tym roku kolejna przeprowadzka, ale przynajmniej w tym samym mieście i już mąż mi pomagał :-)