Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

aż wstyd ale tak się martwie...Jak sie karmi cyckiem to chyba mie trzeba...ja nie odbijałam. Zreszta moja mała rzadko jadła w nocy. Rano to mi z cycków ciekło za to...choc jak miałam pompkę to ściągałam jak jeszcze spała. Cycki to w ogole miałam giganty!!
normalnie szok, potem rozmawiała z położna na wizycie domowej i to była starsza babka i mówi jej, że jakies takie nowe teorie powchodziły one to musza mówić, ale żeby robić tak jak robiła..Vesun no jak dziadek to musi być błysk ;-) ale fajnie mieć dziadka... Ja to dziadka ostatni raz miałam Hmmm z 18 lat temu, bbaci tez nie mam żadnej ani ciotki ani wujka ( jacyś tam gdzieś są ale nie mam z nimi kontaktu żadnego) ani mamy nawet nie mam. Tylko tate mam i poje.... Brataah no i teściów oczywiście
Piękne ciuszki!