reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aylin, Asiorek, Vesunna kciuki za jutro:-)

Dziewczyny kolezanka otrzymala dzis telefon z kliniki ze musza ponownie jej pobrac badanie na kariotyp, zabraklo im krwi czy cos takiego.. czekala na wyniki juz miesiac.. wyniki meza ma a swoje nie.. wiec kolejne czekanie na wyniki pewnie 3 -4 tyg..kuzwa ale jak po miesiacu dzwonia ze za malo krwi? to wczesniej nie wiedza o tym..?

Jak myslicie czy w tym przypadku moze podchodzic do crio? wyniki meza sa prawidlowe....czy lepiej zeby znow odczekac miesiac?

Tabasia ja ostatnio u mamy zjadlam 13 pierogów ruskich.. i bylam taka ciezka ze nie umialam sie podniesc z krzesla he he :tak:

A ja doszlam do swojej wagi wyjsciowej i lekko waga poszla w gore.... :tak:

Myła zastisuj wszystkich mozliwych sposobów :-)

Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty&&&& troche tego bedzie jutro :-) szybko po wiytach sie chwalcie

Takiegi smaka narobiłyście pirogami ze wracajac z miasta kupiłam soie ruskie i wiagnelam 8 bez zajaknięcia :-)
Też mam czasem napady glodu ale musze sie oszukiwać wodą

reklama
Tabasia ty wez sie nie podlizuj mi tu ładną listą tylko marsz sie dopisać i to na różowo :wściekła/y:

Dygot a ja nie moge jeść a rośnie mi 2 razy szybciej... Jak to jest???? nie ma na tym świecie sprawiedliwosci :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry