Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Boli mnie prawa ngga. Tzn w pachwinie. Kurde z czego?
Poza tym zimno mi również.
Kapnęłam sie ze mój gin zakręcony wypisal mi niby badania,ale nie zaznaczył glukozy na karcie mimo ze napisal na dole ze mam po 1 i po 2 h zbadać.
Macie nozd skierowanie? Jak to ma byz zaznaczone????
Margo zrozumiałe to ze sie martwisz ..., ale trzeba myslec pozytywnie , ja mam podobne odczucia ..., chciałabym zeby było juz po i zeby dzidzia zdrowa była ...
Emily pościli do domu po 16 , jeszcze nie jest całkiem zdrowa ale jest ok. Najgorsze to chyba ze ma znowu mocne ataki epilepsi :-( , bo nagle z dobrego humoru zaczyna płakać i nie moze sie uspokoić z dwie godziny, pozniej jest wykończona :-( . Dzis miala miec badany móżdżek ale nie udało sie mimo dwóch podchodów , mała furji dostawała i wyła mimo środków uspakajających ... W srode mamy ponowny termin ... Oby sie udało
Pat no gorszy dzien to gorszy dzien ..., ale to nie jest to ..., cos ja boli tylko ze ona nie moze powiedziec co i to jest straszne dla mnie
Oby w srode jakies konkretne wyniki były po badaniach .., jesli sie udadzą ..
Ech no to na pewno jest straszne patrzeć jak dziecko cierpi...ale mam nadzieję że wszysyk będzie dobrze
Powiem szczerze, że patrząc na Emily nigdy bym nie powiedziała że choruje...udała Wam się śliczna i dzialna còra
Karinka dobrze ze Emily juz w domku i oby juz sie nic nie działo
Troche nie na temat powiedz czy ty juz wiesz ze masz chlopca w brzuchu czy jak to jest?? bo troche głupia sie zrobilam