reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dygotka w cyckach zostaną :p

Boli mnie prawa ngga. Tzn w pachwinie. Kurde z czego?

Poza tym zimno mi również.

Kapnęłam sie ze mój gin zakręcony wypisal mi niby badania,ale nie zaznaczył glukozy na karcie mimo ze napisal na dole ze mam po 1 i po 2 h zbadać.
Macie nozd skierowanie? Jak to ma byz zaznaczone????

Tabasia Gratuluje córki :) superrr

Margo zrozumiałe to ze sie martwisz ..., ale trzeba myslec pozytywnie , ja mam podobne odczucia ..., chciałabym zeby było juz po i zeby dzidzia zdrowa była ...

Emily pościli do domu po 16 , jeszcze nie jest całkiem zdrowa ale jest ok. Najgorsze to chyba ze ma znowu mocne ataki epilepsi :-( , bo nagle z dobrego humoru zaczyna płakać i nie moze sie uspokoić z dwie godziny, pozniej jest wykończona :-( . Dzis miala miec badany móżdżek ale nie udało sie mimo dwóch podchodów , mała furji dostawała i wyła :( mimo środków uspakajających ... W srode mamy ponowny termin ... Oby sie udało ✊✊✊✊

Pat no gorszy dzien to gorszy dzien ..., ale to nie jest to ..., cos ja boli tylko ze ona nie moze powiedziec co i to jest straszne dla mnie :(
Oby w srode jakies konkretne wyniki były po badaniach .., jesli sie udadzą ..

Ech no to na pewno jest straszne patrzeć jak dziecko cierpi...ale mam nadzieję że wszysyk będzie dobrze :)
Powiem szczerze, że patrząc na Emily nigdy bym nie powiedziała że choruje...udała Wam się śliczna i dzialna còra :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry