reklama

Kwietniowki 2015

reklama
obżeram się lodami, mąż kupił w lidlu waniliowo-ciasteczkowe z ciasteczkami korzennymi i syropem o smaku ciasteczek :-D są mega ;D
w ogóle to chce juz święta
nucę Mariah carey ta świąteczną ;D
może w weekend zrobię suszone pomarańcze i powiesze ;D

Myla to fakt, wychowanie to podstawa, ja się tego trzymam i poki co mamy super rezultaty

Ja będę wychowywała małego tak jak ja byłam chowana...uważam że mam super rodzinę. Nie będę słuchała złotych rad teściowej bo oni nie potrafili wychować dzieci...mój M wychował się tak naprawdę całkiem sam...

Dzień Dobry :-)

wczoraj nie miałam czasu nawet zajrzeć na forum , bo najpierw trochę ogarnęłam dom a potem koleżanka wpadła z wizyta i tak szybciutko minął dzień ,że nawet nie wiem kiedy :-D

No na 90 % dziewucha a teraz mam USG 8,10,18 więc chyba potwierdze w koncu

gratuluje dziewuszki :-) kolejne usg to tylko formalność :tak:

Pindola nie było widac, za 2 tyg kolejne i cóż...troche płakałam :-D

ja pewnie w środe na usg też uronię kilka łez :-D z pindolkiem czy bez gratuluje zdrowej dzidzi :-)

Hello

ja po wizycie, Myla prosze mnie na rozowo zaznaczyc bo lekarz powiedzial ze mu na dziewczynke wyglada:-)

gratuluje różu :-)

widze ,że został poruszony temat porodów , u mnie nie było tragedii , indukcja z powodu małej ilości wód, po oxy poszło nawet szybko , ale bez zzo nie wiem czy dałabym rade :-D dla mnie w wyborze szpitala najważniejszy jest stopień referencyjny oddziału neonatoligicznego, reszte da się przezyć :tak:

edek:

dane do listy kwietniówek na pw do kogo bo się pogubiłam :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry