reklama

Kwietniowki 2015

yhy , robie co roku na poczatek maja - banalnie sie robi . mlecz to inaczej mniszek lekarski. U mnie nikt nie lubi miodu wiec tylko w chorobach albo do pierniczkow na swieta, dla nas lepsze sa te niz z prawdziwym. Kiedys dalam tacie ktory zna sie troche na miodach zeby ocenil z czego , nie poznal ze to swojeskiej roboty ani z czego .

reklama
Anulka, Olusia kciuki za wizyty :-)

Olusia, ja tez zmarzlak i kiedyś już pisałam, że mam podobną temperaturę do Twojej: 35,5-36, dopiero teraz w ciąży mam normalną, a wcześniej przy 36,7 już czułam się, jakbym gorączkę miała... ale w skarpetkach nie mogłabym spać, nie lubię, jak coś mnie w nocy krępuje, otulam się kołdrą i przytulam do męża :-) kotka też mnie grzeje, zawsze śpi przy mnie...

Hejka :)

Natasza , dzieki za zapytanie :)
Emily dobrze, u mnie sie polepsza, tylko kaszel meczy i kichanie :(

Szaj ja na wiosnę lub lato musze 4 dachowe okna mymienic, bo przy dwóch mam zacieki , ale na szczęście bez grzybka :)

Dziewczyny kciukasy za wizyty ✊❤️✊❤️✊❤️
Ja mam we wtorek , jak potwierdzi jajcolka to chyba zacznę cosik kupować ...

Widzę, ze tu o rosolkach, mi tesciowa przywiozła ze wsi z gesi i z makaronikiem hand nade :-D

Myla zdrowka!

Milia super, ze taki szpital Ci sie trafił, jednak miłej rodzic i dochodzić do siebie w ładnym miejscu!

Ja tez zamawiam z Allegro tylko nie wiem czy M czy L wziac...

Ostatnia edycja:
Marela no bo zimno, dzisiaj bylo 20 stopni ale wczesniej zimniej a pozatym mury juz zmarzly i w domu zimno. U nas inaczej z temperatura, jak tu jest 10 stopni to jakby w polsce 5. U nas cala zime tylko na te 4 godz wlaczaja.
A ja to chyba slabe mam krazenie w nogach bo zawsze zimne a jak mi zmarzna to dupa blada, pozniej sikam co 5 min.
Jak to ktos zrozumie to bedzie dobrze, cos mi nie idzie zlozenie zdania:no:

Karinka dobrze ze z Emily lepiej a ty tez juz dochodzisz do siebie.

Kuklaki jesteś jedyna osoba, która ma to samo co ja. Mi tez jak zmarzną stopy to zaczyna mnie pęcherz bolec i sikam co chwile. No chyba, ze sie wygrzejie w wannie albo chociaz stpy do gorącej wody wsadzę i potem pod kołdrę. Moj gin w Pl mówił, ze taka moja uroda, jego corka ma to samo :-D

Mila, święta u teściów :-)

Musze się Wam pochwalić, napisałam dziś 15 stron magisterki :-D.

Olusia, tez miałam zawsze dłonie i stopy zimne, odkąd wyregulowalam hormony tarczycy, problem zniknął.

Anulka, Zazdroszczę śniegu, nie cierpię takiej pogody jak teraz...szaro, buro, mokro...

Karina, super, że z mala lepiej :-)

reklama
Kurcze ja tez miałam całe życie zimne ręce i stopy i w pierwszej ciazy mi przeszło i juz tak zostało na szczęście. Podejrzewam że to hormonalne było tak jak Szaj pisze.

Kuklaki rozumiem cię z tym zimnem, bo w bbarcelonie jest podobnie. Jak jest 15 st na dworze to w mieszkaniu już zimno jak nie wiem. Bo tu beznadziejne budownictwo jest, cienkie ściany, kiepskie okna. Plus jeszcze wilgoć od morza która wzmaga uczucie chłodu.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry