Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

teraz mnie mdli z tych nerwów, nie wiem czy nie zwymiotuje zaraz...zdrowiej szybciutko co do bolu cycow moge sie z Toba zlaczyc strasznie mnie bola sa opuchniete i ciezkieEee to musi być dobre. A to pomaga na chorobę? O jajkach nie slyszalam wiem ze lody na gardło polecają
Karina to w ogóle nie jest ważne! Ja wiem że pisze jak kretynka, tylko nie wiem czemu to czuje, nie chce tego czuć !![]()
Pat ja też zauwazylam duuuzo wlosow na brzuhujuz ze dwa ray je goliłam bo to wstyd :-)
Kciuki za jutrzejszą wizytę&&&&
Karina ciesze sie ze z mała lepiej, Ty wracaj szybcuutko do zdrowia a teściową się nie martw jak to się mowi kłótnie sie zdarzaja w najlepszej rodzinie:-) a zwlaszcza że to dla dobra dziecka - Twojego dziecka, bedzie dobrze.
Ja wizytę mam w srodę ale już zacynam o niej myśleć czy wszystko będzie ok, czy potwierdzi się chłopak.. i znowu temat płci:-) ja tak jak Pat wymarzylam sobie pierwszego chłopca i może to chore ale mówie do brzucha "Adaś" albo synku...
Dziewczyny mam pytanie.. jak czujeie swoje maluchy to ile to trwa? To tylko kilka kopniakow czy cala seria? Chwilke czy kilka minut?
A i jescze jedno ja malego czuje najczesciej w okolicach tego samego miejsca rzadko gdze indziej też tak macie??
Doli czy lekarz mówił Ci coś na temat dziecia tak nisko?
Oltoma witaj
Ok idę spać.. spokojnej nocy dobranoc
Odrazu Ci nie przejdzie musisz z pare dni pobracCześć dziewczyny mam pytanie od rana skacze mi kolano mięsień obok wzięłam juz magnez z potasem ale nie pomaga co mam zrobić
, dzis juz nie dodalam miodu marela;11196291 Aylin o sosonowym slyszalam ale jeszcze sie nie skusilam- bo niewiem co dokladnie zrywac pisze:moja mama sosnowy robi. SUper na kaszel. Ja dokłądnie też nie wiem co zrywać - momo ze też mi pokazywała.
Ale moja mama ma czas - na rowerze wyszukuje tereny jak najmnie zanieczyszczone i zbierają. Dzieki temu mam eko apteczkę co w obecnym moim stanie bardzo sie przydaje
odczuwalna i straszny wiatr, dramat normalnie..
czy działa jak inne? nie wiem bo my miody jemy cały rok