reklama

Kwietniowki 2015

Jestem już po. I najprawdopodnobniej CÓRCIA!!!!!!!!! Chyba zaraz zwariuje ze szczęścia. Jak wyszłam z gabinetu to płakałam chyba z 15minut. Pan doktor mówi że na 80% jest to niunia i żeby narazie bardzo z różowym nie szaleć żeby potem nie było dużego rozczarowania :) Waży już 550g :D:D

reklama
Dobry ;)

Melduje sie z rana. Weekend mega zalatany. Mielismy goscia,dwie imprezki. Ja na dzis mam napisac 12 stron do szkoly... Szaj zapraszam do mnie :D
Malutka kopie bardzo czesto.
Ja lapie jakies doly,chyba przez stres zwiazany ze studiami :///

Przepraszam ze tylko o sobie ale musze uciekac zaprowadzic mlodego do przedszkola,pojechac zapisac go do 3 szkol a pozniej siadam do ksiazek. Nie wiem czy zdaze :(

Milego dzionka. Kciukasy za wizyty a chorowitkom zdrowka!!! ;)

Anulka gratuluje i zazdroszczę. serio mam myśli dziewczynkowe od ok 4 dni i doła z tego powodu :( a przeciez chciałam tak drugiego syna i mam....

Tabasia bidulo spinaj dupke i pisz! imprezowiczka z Ciebie zazdroszczę, my to amatorzy domowi z przymusu...

:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

dzień dobry dziewczyny.

Witam się w mroźny poranek.

Myla kuruj się. Współczuję. Ja męczyłam się z przeziębieniem prawie 2 tyg. Całe szczęście już nie kaszlę, jeszcze trochę nos przytkany ale jest znośnie. Także wracaj do zdrowia.

Anulka gratuluję córeczki.
U mnie tez jak na razie dziewczynka (wg lekarza na 97%). Ale dla pewności wstrzymuję się z kupowaniem czegokolwiek do potwierdzenia na następnym usg (pewnie nie wytrzymam do stycznia i postaram się o dodatkowe usg w połowie grudnia tak żeby być spokojnym przez święta że wszystko jest ok)

Doli u mnie też śniegu brak. Już się nie mogę doczekać bo normalnie ciemnica cały dzień i w depresję można wpaść.

Tabasia, Szaj podziwiam, że teraz piszecie te swoje prace. Ja w tej ciąży mam problemy z koncentracją i wysławianiem się. A to dla mnie o tyle trudne że mieszam trzy języki (w domu rozmawiamy w większości po angielsku, jak jestem na zakupach albo gdzies poza domem to norweski, a tu z Wami i czasami z rodzinka przez tel - polski) Masakra. Ciąża naciska na mój mózg :eek:
Ja swoją magisterkę (100 str) napisałam w 2 tyg. Ale jak zombie chodziłam, a później kolejne 2 tyg odsypiałam. Przy składaniu pracy do dziekanatu dowiedziałam się że obronę będę miała za 3 dni. Niezłego stresa miałam. No ale też parę dobrych lat mniej na karku było.. ech człowiek się starzeje i jeszcze na starość dziecka mu się zachciało heh :-D Chciałabym jeszcze pójść na studia i się dokształcić tutaj ale niestety poziom języka mi jeszcze na to nie pozwala (te w j. angielskim które tutejszy uniwersytet proponuje jakoś mi nie podchodzą)

Milego dnia dziewczyny!

Myla zdrowkaaaa! Mi jeszcze pomagalo na przeziębienie jak robilam sobie dzbanek wody z imbirem cytryna i miodem i pilam to przez caly dzien.

W ten weekend troche sie przepracowalam wiec dzis bede sie lenila.

A w ogole to pierwszy raz od dawna bylam w pubie w sobote bo kilku znajomych z czech przyjechalo.dalam rade, ale trochę dziwnie bylo ze wszyscy alkohol, a ja soczek :-P

Wczoraj z kolei odwiedzili nas znajomi z półroczna córeczką :-) mala byla super! Siedzieli u nas od 17-22:30 i ani razu nie plakala, tylko sie smiala caly cza. Super kontakt z nia zlapalam.Tym bardziej nie moge sie swojej doczekac :-)
A ja musze sie pochwalic, ze wszystkie dania mi super wyszły - pomidorowa, krewetki z makaronem i murzynek na deser. Wszystko zostalo zjedzone, az milo

Jestem już po. I najprawdopodnobniej CÓRCIA!!!!!!!!! Chyba zaraz zwariuje ze szczęścia. Jak wyszłam z gabinetu to płakałam chyba z 15minut. Pan doktor mówi że na 80% jest to niunia i żeby narazie bardzo z różowym nie szaleć żeby potem nie było dużego rozczarowania :) Waży już 550g :D:D

gratuluje :)

Ja swoją magisterkę (100 str) napisałam w 2 tyg. Ale jak zombie chodziłam, a później kolejne 2 tyg odsypiałam. Przy składaniu pracy do dziekanatu dowiedziałam się że obronę będę miała za 3 dni. Niezłego stresa miałam. No ale też parę dobrych lat mniej na karku było.. ech człowiek się starzeje i jeszcze na starość dziecka mu się zachciało heh :-D Chciałabym jeszcze pójść na studia i się dokształcić tutaj ale niestety poziom języka mi jeszcze na to nie pozwala (te w j. angielskim które tutejszy uniwersytet proponuje jakoś mi nie podchodzą)

ja pisałam jednocześnie dwie. I zdawałam egzaminy na podyplomówce. Masakra była. a jeszcze wieksza kiedy dowiedziałam sie ze obrone mam za tydzień - jednej w piątek a drugiej w poniedziałek. Stare dobre czasy - ale nie wyobrazam sobie aby jeszcze przy tym byc w ciazy

Hej dziewczyny u mnie na razie nie ma tragedii z szyjka. tzn krotka ale się mocno nie skraca. Zobaczymy co będzie za 2 tygodnie i wtedy będę wiedzieć więcej. Na razie mam nie latać za bardzo, brać magnez luteinę i w razie czego nospe.
No i najprawdopodobniej to dziewczynka :D Waży jakieś 290 gram.
Jestem mega szczęśliwa :D Przyjechała do mnie paka a dokładniej 3 pudła z ubrankami na pierwsze pół roku od mojego brata (on ma 2 córki, 2 latka i rok), no i karton z ubraniami dla młodego (mają też synka już prawie 5 lat). Mam więc mnóstwo różowości :D Na pewno nie muszę kupować już żadnych bodziaków, śpioszków i kombinezonów.

Doliores impezowiczka to ja bylam daaawno temu ;) to urodzinowe wszystko w ten weekend sie skumulowalo. Masakra.

Margo ja ciagle sie doksztalcam. W pierwszej ciazy muesiac po cc na egzaminy poszlam ;)

Teraz jest mi po prostu zle bo tak malutko zostalo i len mnie ogarnal :/

Ok. Bede zagladac ;)

Sataga gratuluję. To szczęściara z Ciebie że nie musisz się martwić o zakupy. Ja nie mam jeszcze kompletnie nic. Pewnie zacznę coś kupować po styczniowym usg jak już będę wiedziała że to na 100 % dziewczynka.

Tabasia to ty niezła jesteś.
Aylin tez podziwiam.
Ja się dokształcałam przez 8 lat. Później trochę odpuściłam (życie zadecydowało za mnie bo po śmierci córki nie mogłam się na niczym skupić) No ale teraz znowu mnie ciągnie. To jak uzależnienie jakieś:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka gratuluje corci !;)

Doli kopa w dupe i Ci przejdzie ! Żadnych dołów !!!;) zawsze może być jeszcze 3 :D nawet jak będzie syn to będzie super kochany !:*

Łącze się w bólu ze studentkami...wy już macie o tyle dobrze że konczycie a ja...co zjazd kolokwia...a ja mam takie zaniki pamięci ze a ostatnim kolokwium myslalam że wyjde...niby zaliczylam ale tetsz kolejne...-_-

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry