Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!
!!!! Niestety mam do niego tendencje.... To już drugie w tej ciąży...
Jejuuu jakie to szczęście, jak sibie przypomnę to mi sie łezka kreci!
Czesc dziewczyny. Ja dziś wylądowałam w szpitalu z skróconą szyjka do niecałych 2 cm... Dostaje silne leki na podtrzymanie i zobaczymy co będzie dalej...
Dzieńdoberek :-)!
Gratuluję udanych wizyt - zwłaszcza tym mamom, które wiedzą już kogo noszą pod sercem!
Współczuję Klaudia Tobie pobytu w szpitalu a zwłaszcza nerwów o Maleństwo! Z moją ciążą wszystko (odpukać) w porządku a i tak ciągle się denerwuję! A czas od wizyty do wizyty dłuży się okropnie i nawet nie wyobrażam sobie co bym czuła gdybym musiała drżeć tak jak Ty.... Trzymam kciuki! Na pewno wszystko będzie oki!!!!
Vesunna, czy mogę uśmiechnąć się o przepis na makaron z krewetkami???? Jadłam krewetki może ze dwa razy, ale sama jakoś nie miałam okazji zrobić z nimi dania-a ostatnio strasznie za mną chodzą! Nie dalej jak wczoraj poprosiłam męża o ich zakup! Ale sprawdzonego przepisu brak....
A ja się polozylam i mała (chyba) dostała szału !!!! Cale podbrzusze mi lata
pierwszy raz tak! Zaczynamy 21 tydzien

Czesc dziewczyny. Ja dziś wylądowałam w szpitalu z skróconą szyjka do niecałych 2 cm... Dostaje silne leki na podtrzymanie i zobaczymy co będzie dalej...