reklama

Kwietniowki 2015

Milia ale mam tez druga koleżankę. Nawet bliższa niż ta pierwsza. I jej wody odeszly w wyniku jakiejś infekcji bakteryjnej ktora ja mąż poczestowal. Wody odeszly w 20 tyg a poród w 22. Niestety maly byl za slaby. Ona dlugo dochodzila,do siebie. Ale teraz ma 2 córki i o pierwszym dziecku mówi normalnie. Trauma minela.

reklama
Karina gratuluję zdrowego chłopa :) ja też już po wizycie i też jajca widziałam na monitorze haha :) tylko mój to jakiś gigant, już 516g waży! zdrowy, wszystko w porządku, szyjkę tez mi sprawdziła i ok, chyba 2,7 cm o ile dobrze pamiętam.
a w ogóle to tak was ostatnio czytałam i chyba tylko ja i Pat się cieszymy z chłopaczków, a reszta to by dziewuszki wolała.

ciekawe jak tam Klaudia, nie mogę przestać o niej myśleć :(

Tabasia powodzenia na prezentacji!

Mila, super!:-) gdzie Ty nosisz tego giganta, jak masz taki mały brzuszek :-D

Aylin, bywa różnie, wiadomo, że im wyższa ciąża, tym większe szanse na przeżycie wcześniaka.

Też się zastanawiam, co u Klaudii...

milia - to raczej zalezy od determinacji matki, jak te wody odejdą. Podejście lekarzy w obydwóch wypadkach było podobne bo ten sam szpital. z tym ze jedna po prosty wpadła w histerie i to pogorszylo jej stan. A druga sie zaparła ze nie da sobie wywołas porodu dopuki nie zagraza to jej zyciu. No i doczekała do 29 tyg. Potem cos jej sie przyplatalo i cesarke zrobili

Ufffff juz po. Pytala ale sie wybronilam. Az goraczki dostalam :/ ale juz zaliczone i to jest najwazniejsze!!!

Mila chlop jak dab :) super!!

Tez zastanawiam sie co u Klaudii...

Aylin dobrze napisane tak jak z dziadkami - chec i determinacja :)

Karina wypowiedz sie ;)

Kurde leże i próbuje sprowokować mała.juz zjadlm czekolady kawałek,teraz mandarynke, zaraz wypije herbte z cytryna bo cos dziś za spokojna jest i mnie denerwuje.nie żadne tak... :(

Ja chciałam chłopca ale juz sie na dziewuszke nastawiam. Jeszcze równo tydzień do badania :-D:-D

Ciekawe jak z Klaudia, ja bym tych lekarzy udusiła...moj maz jak wychodzimy z domu to zawsze bierze ze soba gaz albo nóż a jak do lekarza/szpitala to komplet i mówi, ze jak cos to sterroryzuje lekarzy..

Nazarlam sie mandarynek wlasnie i młode tańczy jak szalone! Slrobuje zasnac bo dzis od 5hulam na wysokich obrotach..

reklama
Mila gratuluje chłopa giganta :) , a ja sie tu martwię ze moj to bydlak z 412 gramami :p

Myla dziewczynkę chciałam ale czułam ze jajcol bedzie :p
Najwazniejsze zeby zdrowe dziecko było ....

Mila miło ze pamiętasz :) ❤️❤️❤️❤️

Taba gratuluje :) superrr

Myla no masz wypowiedz :p

Mam nadzieje ze u Klaudi wszystko dobrze ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry