reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej

zaraz zabieram się za drożdżowe makowce, mam nadzieje, że dam radę :-D

natasza cos to upatrzyła? :-)

babydust przeceny już są!!! szalejcie :-D najmniej ludzi w pon rano ;D

Karina ale lipa z wolnym :/ ale widzę, Twój optymizm zamiast wkurzania się i dobrze :-)))

Aylin hej, jak tam obrobiona już jesteś? :P

Heeej:*
Wracamy z wizyty. Szyjka zamknięta, infekcja wróciła (bylabym w szoku jakby nie wróciła ^^). Twardnienie najprawdopodobniej przez szalonego Wojtka... Mam kontrolować i jak znowu pojawi się to, że będzie to często to wziąć nospe a jak po nospie nie przejdzie to do szpitala bo to że teraz nic się nie dzieje nie znaczy że będzie tak ciągle. Szalony ten mój syn...

Są przeceny a ja juz niemalże splukana :( licze na noworoczne...

Pat, dobrze, że z szyjką ok, mam nadzieję, że jednak to twardnienie to nic poważnego...

Aylin, nie nastawiaj się źle, trzymam kciuki &&&

Doli, na pewno dasz radę, w końcu drożdżowe to Twoja dziedzina :)

Ja gotuję warzywa na sałatkę, potem zrobię pierniczek Pat, a wieczorem upiekę indyka, bo dostaliśmy wczoraj pierś od teściowej i marynuje się. No i trochę sprzątania dziś, trochę jutro.

Niestety z wyprzedaży nie skorzystam, spłukani jesteśmy totalnie, mamy jednie dosłownie odliczone pieniądze jeszcze tylko na chleb :(

Ostatnia edycja:
Pat uff..to teraz luzik :-) wypoczywaj ( dobry żart :P )

milia no musze się wziąć, najgorsze to stanie w kuchni 3 godz jak nic -_-

a mój syn jest chory, wtf kuźwa pogoda wiosenna to łapie co chwile :/ jutro na 8.20 mamy wizyte, suuuuuuper. napewno dotrzymam do 22 na wigilii wstając o 6-7... z pewnością...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry