reklama

Kwietniowki 2015

Jak pamietacie mialam wizyte w srode tj 17.12... malutka ma juz pol kg a chlopczyk ciut mniej, ladnie przybraly na wadze od ostatniego usg, a to tez pewnie zasluga ze ostatnio jem jak smok... do gory ide z kilogramami he he ...serduszka ladnie bija, wierca sie i kapia mnie co raz mocniej... czuje i widze jak mi sie rusza brzuch..:tak:

Tabasia ooo to bedziesz odpoczywac:tak:

Asiorek no to poimprezowalas na calego
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
;-)

A ja dzis bylam w pracy i odebralam bony i dostalam aniolka
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
spotkalam sie tez z kolezankami z oddzialu
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Olusia super ze z dzidziami wszystko w pozadku, oby tak dalej, fajnie ze bony dostalas.

Pat kazdy by sie wkurzyl, a jeszcze takie nowe to juz wogole.

reklama
Myla szkoda że pogrzeb dopier po świętach, może miała bys taki wewnętrzyny spokój. Nie wiedziałam ze nie można szałwi pić w ciąży ja z ziół to tylko mięte lubie:-)
Ja na świeta też jeszcze nie mam nic zrobione do jedzonka... jutro piekę sernik i schab z rodzynkami

Pat też bym sie wkurzyła na Twoim miejscu...masakra wiem jak to jest bo nasz często psikusy na kanapie robi a sunia poogryzala wszystkie krzesła od kompletu...uważaj na siebie i wypytaj jutro gina o wszystko

Ja dzis bylam u diabetologa hemoglobine glikowaną mam 4,5 wiec lekarz powiedział że super ale za tydzień znowu na kontrole..on to mi spokoju nie da :-)

Zapisalam się do szkoly rodzenia w szpitalu w ktorym chce rodzic zajecia zaczynają się 7.01 wiec mi się udało:-) w pon i środy po dwie godziny

Dzwoniłam też w sprawie wózka co sobie upatrzyłam na olx i chyba umówie się zaraz po nowm roku na oglądanie i kupno:-)

Ostatnia edycja:
Hejka :)

Pat przykro mi z narożnikiem :( , domyślam sie ze jestes wkurzona ..., tez bym była jak człowiek oszczędza i kupuje cos fajnego a tu takie cos ...
✊✊✊✊ zeby plamy zeszły ... , a moze jakiegoś fachowca wezwać?

Olusia super ze dzidzie dobrze rosną i ze czujesz je:) no i ze widzisz jak sie ruszają :) ❤️❤️❤️❤️

A u mnie nic nowego ..., jutro bigos bede robic :p i z młoda do optyka po nowe bryle musze jechać ...

Pat tata mój pracuje w pralni co prawda piora ubrania a nie tapicerki...ale mówi ze na takie plamy "podejrzane" to dobry jest płyn do naczyń(najlepeij ludwik mietowy ale nie koniecznie :-) ) i dobrze ciepła woda. ja jak mam plamy z owoców, jedzenia,kawy, herbaty czy tłustego na ubraniach to zawsze nalewam płynu do naczyń i przelewam wrząca woda i do pralki i zawsze schodzi!!

Karina a masz wolne jutro?? i całe swięta? czy pracujesz?

Pat kurcze z tym naroznikiem nie fajnie :( wierze ze jestes wkurzona

Doli trzym sie rozumiem co przechodzisz :(

wybieram sie z corka na "dzienn szalonych zakupow " - dziecko sobie wymyslilo zeby spedzic ze mna caly babski dzien najlepiej na zakupach - mamy tez isc na obiad do restautracji
annoying-nerd.gif
i nie wiem czy przeceny zaczynaja sie zaraz po swietach czy od poniedzialku , i kiedy bedzie mniej ludzi - w sobote - bo duzo ludzi wyjechalo i po swietach nie beda jeszcze szalec po zakupach czy isc w poniedzialek bo bedzie mniej ludzi - jak myslicie
question.gif
bo ja jestem za poniedzialkiem

Karina a w wigilie do której w pracy?? kiepsko trochę... mój m idzie na 18 w drugi dzień świąt

babydust ja bym była również za poniedziałkiem...w sobotę ludzie po dwóch dniach wolnych będa spragnieni zakupów:-) część wyjechało ale do innych też przyjechali goście i będą chcieli wybrac się na spacer po galerii :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry