reklama

Kwietniowki 2015

Zmywacz i rozpuszczalnik mogą mi odbarwic...jeszcze M mnie wkurzyl bo mówi mi nie przejmuj się.... Jasne e końcu wydalismy kupe kasy i narożnik juz cały w plamach ;(

Próbuje gorąca woda i susze od razu żeby sprawdzić efekt a jak to bic nie da to spróbuje płynem...

reklama
Pat, płyn powinien dac radę, a jak nie, to spróbuj zmywaczem gdzieś z tyłu na małej powierzchni albo z boku rozkładanej części (po wewnętrznej stronie).
Ja dzis wyszłam z łazienki i zastałam mojego psa z ozdobą choinkową, która wydawała mi sie bezpieczna, taka figurka, gdzie główka była szklana, ale taka twardsza niż zwykłe bombki, a reszta z materiału, a tu ta główka rozbita, a Frodo siedzi wśród tych szkiełek i coś memła, okazało się, że czapeczkę... Myślałam, że zeżarł szkło i że zawału dostanę, ale obejrzałam mu pysk dokładnie od środka, łapki, nigdzie się nie zranił i chyba nie połknął... rozbójniki małe są, nie można ich na chwilę z oczu spuścić :szok:

My ostatnio jak psy cos zrobią to mamy je w nosie i się do nich nie odzywamy. Bo jakimś czasie wielką skrucha i znoszą nam misie i się wtulaja na przeprosiny ale trochę zajmuje zanim się di nich odzywamy ;) ale moje czasem przesądzają...od jakiegoś czasu jak wychodzimy z domu to zastawiamy im włączony tv i to działa bo dużo mniej psoca. Ale smaczny krem to się skusily...

Hejka,
nie mam czasu na nic. Ewidentnie swiadczy to o tym ze powinnam iśc na l4. Bo inaczej Jagód sie urodzi a ja sie kapne ze połowy rzeczy dla niej nie mam. Jakis przegląd szaf trzeba zrobic jak nic :)
Zamówiłam sobie na wyprzedazy na tchibo 3 kurtki - kazda inna w 3 róznych rozmiarach - bo sie w mojej jeszcze zapinam ale moze pewnego pieknego dnia sie okazac ze kurtka powie dość.

Boże psy pogryzly i poroznosily mi po narożniku tłusty krem ;( siedze i becze bo narożnik na tydzień a plam na nim w uj i próbuje to zmyć ale bez skutku ;( ;( ;( ;( ;(

A nie rycz - zejdzie. Najpierw spróbuj mydełkiem gallasowym - powinno po tym zejśc.
Inny sposób - zasypujesz maką ziemniaczaną i odkurzasz/wyczesujesz.

A w ogóle z jakiego materiału masz ta kanape?

Juz w nosie mam te zabrudzenia...dotknęłam niechcący narożnik nagrzana częścią suszarki i wypaliłam dziurę wielkości takiej jak mniej więcej wypalenie po papierosie...

Marela korzystaj i wypoczywaj. Nikt sie nie zorientowal a to dobre.

Pat
o kurde nowa sofa, jak na zlosc, teraz to masz chyba nerwy w strzepach, wspolczuje.

Juz mi ogolnie troche lepiej.Chcialam Wam życzyć Wesolych Świat, pewnie tez bede mniej kilka dni. I oczywiście mniej nospy ;-)

Lei tobie tez zdrowych Wesolych Swiat. dobrze ze juz ci lepiej.

Dzień dobry. Niewiem za co się zabrc wiec narazie siedzę i kawę pije.

Ja nie mam nic,kompletnie nic na sweta gotowe...

Pomalu, zdazysz.

Kifs
i ty tez zdazysz, ja chyba murzynka upieke.

No kuklaki jestem wściekła... Bo to byka sekunda, przyłożyłam gorący metal i mam... Niby to nie jest wielkie ale boje się ze psy zauważa i sobie będą tam drapac...cały tydzień mam narożnik :(

reklama
Jak pamietacie mialam wizyte w srode tj 17.12... malutka ma juz pol kg a chlopczyk ciut mniej, ladnie przybraly na wadze od ostatniego usg, a to tez pewnie zasluga ze ostatnio jem jak smok... do gory ide z kilogramami he he ...serduszka ladnie bija, wierca sie i kapia mnie co raz mocniej... czuje i widze jak mi sie rusza brzuch..:tak:

Tabasia ooo to bedziesz odpoczywac:tak:

Asiorek no to poimprezowalas na calego
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
;-)

A ja dzis bylam w pracy i odebralam bony i dostalam aniolka
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
spotkalam sie tez z kolezankami z oddzialu
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry