reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Szaj a ja mam wrazenie ze malo rosna.. jak tu dziewdzyny pisaly ze maluszki maja po 700 albo wiecej gram to moje przy nich to zdecydowanie malutko...:tak:ale wazne ze rosna i zeby byly zdrowe ! no chyba ze wiesz wystarczy ciut zly pomiar i zupelnie inaczej wychodzi

Doli zdrowka dla synka !:tak:

Pat to teraz odpoczywaj wiecej...:tak:

Aylin przykro mi ze musisz miec insuline...:-(

Asiorek no to super !! 100 dniowka :tak:

Moj mial miec dzis wolne ale musial pojechac do pracy... i zostalam sama... a cos pobolewa mnie brzuch....wlasnie leze sobie... wrocilam ze sklepu, kupilam ostatnie prezenty i zrobilam zakupy, nadzwigalam sie i teraz mnie wszystko boli...

Aylin, przykro mi :( to znaczy, że masz już taką zwykłą cukrzycę, czy jest jeszcze szansa, że po ciaży to wróci do normy?

nie, to jest ciążowa. W 90% przypadków po wszystko wraca do normy. Przy tych wynikach które mam normalnie po jedzeniu to na zwykła cukrzyce sie nie łapie. Bo norma jest do 120 a ja mam średnio 100-110. No ale w ciaży to co innego. Mam na razie na noc - sprawdzić jutro jak organizm reaguje. I jak ok to wstrzymac się z dzienną. A jak po sniadaniu dalej za wysoko to dorzucić insuline dzienna do sniadania. I mam dzwonić w 2 dzień świat (numer do pani doktor dostałam prv) a na konsultacje w poniedziałek mam sie zjawić.

Aylin przykro mi. Dasz rade.

Doli Boze Narodzenie obchodza tylko wigilii nie robia. Ale masz party z twoim synem byle glowa nie rozbolala od tego walenia po miskach.

Pat ja proponuje jeszcze sie oblac konkretnie perfumami zeby pachnialy z daleka i lezec. Jak pachnaca to pachnoca zeby nie bylo:-D:-D:-D

Aylin, super, że masz taką fajna diabetolog :) trzeba sie cieszyć, że to tylko ciążowa, to na pewno przykre i uciążliwe, ale skoro dietą nie da rady, to lepsze rozwiazanie i dla Ciebie i dla dziecka, głowa do góry, będzie dobrze :-)

Olusia, bliźnięta trochę wolniej rosnąi zawsze są ciut mniejsze, to normalne :-) odpoczywaj...

Piernik w piekarniku, ja na chwilę usiadłam i zaraz biorę sie za obieranie warzyw do sałatki.

Aylin tak myslalam ze dostanhiesz insuline na noc bo bardzo trudno te poranne cukry unormowac dieta jak one tak skacza
moze na nocnej sie skonczy :) i lepiej dla dzidziola ze masz insuline bo wtedy nie masz takich wahan glukozy takze dobrze ze diabetolog o ciebie dba :) :)

Olenka przez ja mam prawie 3 tyg ciaze starsza niz ty to stad moje ma az 750 gr :) no i nie mam blizniakow

2 ciasta zriobione - jeszcze musze pyknac jedno i reszta jutro ale zmeczylam sie jakbym maraton przeszla :crazy:

melduje, że zaraz wkładam ustrojstwo do piekarnika yeah! właśnie sobie przypomniałam, że jeszcze chleb chciałam piec hahahaha ;D

Aylin o kurde, nie fajnie :/

Olusia wyluzuj mój miał niecały tydz temu 480 gr ;D

Kuklaki co zrobić, sprzatnełam rano i juz burdel, ręce mi opadają..wszędzie zabawki..

reklama
Tylko się nie denerwuj slicznotko !:D

Ja wczoraj cale mieszkanie odkurzylam wraz z naroznikiem i już oczywiście pelbo sierści, wyczesalam te moje gnoje ale czesze i czesze i końca nie widać :o i znowu odkurzanko dzisiaj :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry