reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tabasia, mi popękały czy wyszły naczynka na połowie piersi po zewnętrznej stronie i tez sa gorące i czerwone. W poprzedniej ciazy miałam to samo :zawstydzona/y:

Mi rzadko leci ale podczas karmienia to był dramat. Teraz bede częstować młoda, przynajmniej zdrowo.

Pisze juz 4 raz tego posta wiec kończę, ciagle mi sie kom zawiesza :wściekła/y:

Nie pisałam Wam ale zostawiliśmy corcie na długi weekend w Pl, dzis mi ja rodzice przywożą, takze jestem wyspana na maxa, wypoczęta i naładowana pozytywna energia! Cos cudownego jaknie nie trzeba robic, jest porządek, cisza, nikt nie podbiera kanapek i nie poluje na moja komórkę :-D

Z drugiej strony tesknie juz okrutnie i cieszę sie, ze to juz dzis :tak:

Witam się i ja z rana. Właśnie siedzę nana poczekalni w ośrodku zdrowia, bo jestem po wypiciu glukozy 75mg. Masakra! Cukier na czczo 87 wiec jest dobrze a nawet bardzo dobrze. Zobaczymy co będzie za dwie godziny... nie wiem jak komuś może s m a kowal to holerstwo. Ja do mojego kubka wciągnęła pół cytryny i ledwo ledwo to wypiłam. :szok: jeszcze chwile musze tu posiedzieć a za chwilkę idę do mamy. Mieszka na przeciwko tylko przez drogę, a tam przyjemniej będzie czekać tu z tymi chorymi to mogę tylko coś załapać :-)
Jutro już sylwester. Matko jak ten czas przeleciał. Tak nie dawno byłam w ciężkim szoku, że w ciąży jestem i tak szybko się udało a tu już poród za trzy miesiące z małym haczykiem :-D orzesz ty orzeszku, zaczynam mieć cykora :eek:

Dzień dobry.

Lei j nie miałam dzieci od 25-27 fakt ze się wyspalam ale i bez nich jeszcze bardziej nudno... Niestety dziś znowu jada i wrócą w nowy rok bo teraz ojczulka Sylwester przypada.

A Ksawery wczoraj do mnie przyszedł i się pyta czy jak teraz będę miała dzidzie z A to czy może do niego mówić tato :eek:

Magda ja mieszkam obok przychodni ale nie pozwalają mi się ruszyć z przychodni i muszę gnic 2 godziny :/

hej,

pobalowaliśmy wczoraj do 1 ;p

okazało się, że mały nie ma nic z uszami tylko ma przerośniętego migdała :angry:i mamy taka kuracje teraz eh...

wracając do wagi od wczoraj mam 0.5 kg wiecej :eek::crazy::angry:

milia nie, szarlotka sypana to była , nie wiem o co chodzi z pleśnią :-D:-D ale ma faze od wczoraj :-D

Aylin podpinam się pod pytanie bo też rozważamy :-)

sataga gratki wizyty :D

natasza kciuki za wizyte!!

babydust przykro mi z powodu koleżanki :( kurcze, może takie słowa, że może na Ciebie liczyć zawsze o każdej porze.. ?

Renatka hej, hej gdzie Ty byłaś? :-)

my sylwestra w domu chyba...
a za oknem mamy tak
Zobacz załącznik 661364

Ja tam na nudę nie narzekam ;-) w koncu mam czas i sile zeby z mężem porozmawiać, ustalić plan działania na nowy rok, wychodzimy z domu kiedy chcemy, jemy w spokoju itd no i śpimy kiedy chcemy :-D:-D ja np ide wlasnie w kimke. Cuuu dooo wniee! :tak:

reklama
A ja już spać nie mogę :-( jak już się ułoże i jest mi wygodnie to małemu chyba mniej i kopie wtedy jak szalony ..

Przynajmniej kopie zebys sie nie martwila;-)

Nie pisałam Wam ale zostawiliśmy corcie na długi weekend w Pl, dzis mi ja rodzice przywożą, takze jestem wyspana na maxa, wypoczęta i naładowana pozytywna energia! Cos cudownego jaknie nie trzeba robic, jest porządek, cisza, nikt nie podbiera kanapek i nie poluje na moja komórkę :-D

Z drugiej strony tesknie juz okrutnie i cieszę sie, ze to juz dzis :tak:

Lei to masz raj na ziemi:-D

Dzień dobry.

Lei j nie miałam dzieci od 25-27 fakt ze się wyspalam ale i bez nich jeszcze bardziej nudno... Niestety dziś znowu jada i wrócą w nowy rok bo teraz ojczulka Sylwester przypada.

A Ksawery wczoraj do mnie przyszedł i się pyta czy jak teraz będę miała dzidzie z A to czy może do niego mówić tato :eek:

Magda ja mieszkam obok przychodni ale nie pozwalają mi się ruszyć z przychodni i muszę gnic 2 godziny :/

Myla no i co mu powiedzialas?

hej,

pobalowaliśmy wczoraj do 1 ;p

okazało się, że mały nie ma nic z uszami tylko ma przerośniętego migdała :angry:i mamy taka kuracje teraz eh...

wracając do wagi od wczoraj mam 0.5 kg wiecej :eek::crazy::angry:

milia nie, szarlotka sypana to była , nie wiem o co chodzi z pleśnią :-D:-D ale ma faze od wczoraj :-D

Aylin podpinam się pod pytanie bo też rozważamy :-)

sataga gratki wizyty :D

natasza kciuki za wizyte!!

babydust przykro mi z powodu koleżanki :( kurcze, może takie słowa, że może na Ciebie liczyć zawsze o każdej porze.. ?

Renatka hej, hej gdzie Ty byłaś? :-)

my sylwestra w domu chyba...
a za oknem mamy tak
Zobacz załącznik 661364

Doli zazdroszcze sniegu, u mnie leje i zimno. Zycze zdrowka synkowi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry