reklama

Kwietniowki 2015

Myla może Twoi synowie bardziej przywiązani są do Arka niż Twojego byłego. Może chciał mówić do Arka tato bo boi się że mała będzie ważniejsza dla niego i chciałby być dla niego tak ważny ;)

reklama
Przywiązani bardziej to nie bo się z ojcem widza dość często a i choćby Marcina bardziej i dłużej znali niż Arka. Może to ze mała teraz ale w ogóle juz na poczatku jak byłam z Arkiem to padło takie pytanie i mnie zadziwilo ze akurat z arkiem taki pomysl

Może im przypasowal. Z tego co mowilas to u ojca dzieciaki nawet czasem lekcji nie odrobia a Arek chyba bardziej jak ojciec bo jak trzeba to krzyknie a jak trzeba to i pocieszy...musicie im wytłumaczyć a na pewno Arek musi że będą dla niego ważni tak samo jak mała, bo mogą się bać tego że ona będzie dla niego ważniejsza

Witam :-)

no i dostałam się dziś do lekarza :tak: niestety z gardła zaczęło schodzić w dół i dostałam antybiotyk :-( najgorsze ,że Wiktora chyba zaraziłam , bo ma podwyższoną temp. i delikatnie pokasłuje :-( puki co dostał vit C i syrop na kaszel :-(

Kifsi ja w tej ciazy tez wiecej przytyłam ..., i mam wiecej dolegliwości i mniej siły. Tak to jest każda ciaza inna ..
z dolegliwościami i siłą podobnie :tak:w poprzedniej mogłam góry przenosić :-)

gratuluje udanych wizyt

zdrówka dla chorujących

margo masz znowu termin wizyty jak ja :) nie dosc ze masz ten sam termin porodu to jeszcze wizyty w tym samym czasie :) ja tylko w czwartek ide a ty w srode :) tylko nie wiem czy teraz bede miala USG
no ale w 30tc syn mial juz 2 kilo :-Da na koncu urodzil sie 4,1 kg :-D mam nadzieje ze mlode nie pobije rekordu :-D

Natasza gratuluje upragnionego synka :) teraz to napewno juz spokojniejsza :) mamy klocuś :p

Myla i słusznie powiedziałaś ..., tata to tata a mama to mama , niech mowi wujek :p , ja do mojej macochy mowie ciocia zawsze tak mówiłam ...

Kifsi zdrówka wam zycze :)

U nas tez zima :

ImageUploadedByForum BabyBoom1419964477.804099.jpg

A nie prosiłam sie o nią :p

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1419964477.804099.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1419964477.804099.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 41
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama