reklama

Kwietniowki 2015

hej byłam na wizycie i szczerze to moja ostatnia w luxmedzie.
mam dosyć grzebania na dole tekstu, że wszystko ok, usg z łaski i to tylko najechanie tam gdzie serce, bez słuchania itp. bez mierzenia, ważenia dziecka. mam przyjść na wizytę 14.1 a 15.1 mam u prv lekarza więc pójde tylko tam już i dobrze, bo akurat nowy lekarz już l4 będzie mi wypisywał bo nic się nie będzie zazębiać...

tylko badania będę robić w luxie..

w dodatku rośnie mi kolejna ósemka i umieram z bólu, masakra co za dzień dziadowski.. pobudka o 7 :/ lekarz jak zwykle beznadziejny z tym badaniem, ból zęba... eh no to ponarzekałam..

natasza kaszankę??????woooooooooooooooow ;D

Myla mogę dac Ci zakaz na syfy z fastfoodów? serio? nie jedz tego, bo b ędziesz płakać, że dupa wielka. z cukrem też ostrożnie...plis..aa i zero GAZOWANYCH NAPOJÓW <hapsz hapsz>

Tabasia co tam??

magdalena masz niedobór musisz jeść czekolady ;D :-D:-D

natasza tak mi się wydawało, że ospa jest niebezpieczna ale w 1 trymestrze właśnie jak się kształtuje wszystko..

Szaj ja chyba kosz mojżesza kupie.. :-D

sataga ja w ogóle myślę o takim zestawie łóżeczko z szafeczką/komodą czy czymś bo też deficyt mebli, wydałam meble mamie i nie mam :rofl2:

Amisia a jakie to gatunkowo? bawełna 100% ???? pewnie szał był, ja się dzis boję do sklepów wchodzić wczoraj byłam i mnie dziady staranowały/..

milia nie mam pojęcia, narazie ta kuracja a pewnie jak będzie anginowy to osuszanie i dopiero potem usuwanie jak coś..oby nie :/

nie ogarniam tych cukrów, idę na to badanie 7.1 albo kilka dni później, ile czekałyście na wyniki ??? bo już nie wiem w którym tyg najlepiej zrobić :rofl2:

reklama
Ja tez jestem w szoku, ze tak to wyglada z cukrem :szok: tez myslslam, ze wystarczy przestrzegać diety...trzymajcie sie dziewczyny!

U mnie nocka słaba, co godzinę musiałam wstawać bo mała marudzila. Pogoda do dupy, śnieg prawie stopniał i nie zdążyłam wziac jej na sanki :zawstydzona/y:

Ja juz po owsiance, dopijam kawkę, młoda kopie na maxa. Cos mam dzisiaj humor do dupy...wszystko mnie drażni i boli i swędzi i wkurwia...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt:tak:

Myla i Pat wy jestescie udane !!:tak:

Kifsi zdrówka wam zycze ;-)

natasha
super... myslalam o takim samym lozeczku, nawet wstawalam chyba na forum zdjecie takiego lozeczka...ooo mowisz o kaszance, nie rob mi smaka... ja ostatnio mialam ochote na kebaba i go zjadlam oraz na zupke chinska....:tak: gratuluje synka !!:tak:

p.s ja ospe przechodzilam strasznie... krosty nawet na glowie, jednym slowem wszedzie...2 tyg jak nic w domu i do tego w Boze Narodzenie dorwala mnie ospa...

Tabasia mozemy sobie podac rece... tez sie czuje jakos dziwnie...:-(a ty jak dzis?

Lei zrobilas mi smaka na owsianke i chyba sobie popoludniu zrobie :tak:

Doli nie dziwie sie skoro lekarz tak sie zachowuje i nawet podstawowych parametrow dziecka nie chce podac... :angry: jakas masakra....

Za oknem piekne slonce, snieg i mroz... brrr.... gdzie tam lato.... !! :-) my dzis wychodzimy na sylwka ale prawdzie powiedziawszy nie chce mi sie, mam dolka i wolalabym chyba byc w domu...

Tabasia, jeszcze nie, do Polski wracamy 8 grudnia, ale do swojego domku dopiero 12. Mamy jeszcze po drodze przystanek u rodziny ;-).

Natasza, pokazałam mężowi, decydujemy się na 100% na to łóżeczko, tylko na wersję z szuflada pod spodem. Mamycmale mieszkanie i każda szuflada jest na wagę złota :-D.

Doli, aż wygooglam co to ten kosz, pierwsze słyszę...

W uk upał. 13 stopni na plusie, wiosna przyszła!:-P Biorę się zaraz za salatke wloska z suszonymi pomidorami i oliwkami, będziemy z tesciami oglądać sylwestra z polsatem, zajadac sałatkę i pić :-P. Szkoda, że ja to tylko soczek :-P.

pojechałam do tego reala a tam dupa, pustki jak nie wiem, żadnych wielopaków nic. wzięłam 3x białe body z kolorową lamówka, fakt za 7 zł :P :P potem poszłam do toys rus a potem do entliczka ( takie dziecięce ) i zero czegokolwiek. no za dziadowski pajac - nic szczegolnego 30-40 zł ;/ porażka. od dziś wertruje allegro i kupuje tam, nie wiem na co się łudziłam w ogóle :nerd:

teraz wcinam tosty i pije kawke - taki mam obiad :-D

Lei jak to Cie swędzi? :baffled: na brzuchu czy gdzie? :P

Olusia możemy się zamienić, Ty zostaniesz w domu a ja wyjde :P bo ja dziś chleje picolo w domu, oj będę miała kaca na 100% ...

Szaj taki kosz fajna sprawa, tzn nie miałam ale tak myślę ;D na początek taka zachcianka dla rodzica ;D

Ja tez szukam na allegro i olx...w sklepach albo drogo albo tanio ale pustki...

My dzisiaj jedziemy do moich rodziców...mam do wypicia piccolo i M kupił mi dwie warki 0,0%, zaszaleje :p

Doliores chyba masz rację z tymi czekoladami, pasuje mi takie rozwiązanie :-):-Dnajgorsze jest to, że na necie nie mogę nigdzie znaleźć czy to dobry wynik czy za niski, i co oznacza taki poziom?
te badania to faktycznie jakaś masakra. Jak masz możliwość to zmień lekarza, a będziesz się pewniej czuła no i spokojniej. Ja chodzę prywatnie i jestem bardzo zadowolona. Na każdej wizycie usg i nagrana płytka cd żeby domownicy mogli popatrzeć ;-)

Lei ja też mam dxiś taki dzień. Bez kija do mnie nie podchodzić:tak: najlepszy moment dzisiejszego dnia - wracam z moim młodym od lekarza, gdzie dziś pełnie oblężenia. Wjeżdżam autem do garażu i jeszcze dobrze nie wysiadłam i słyszę ktoś idzie... patrzę a to czterech ministrantów i mówią, że ze chwilkę ksiądz przyjdzie, bo jest teraz u sąsiadów... ja piernicze!!! masakra. Biegiem do pokoju. I coś tam uszykowałam. Mały pomógł ogarnąć buty i swoje zabawki, także w ciągu może trzech minut mieliśmy błysk w domu. Myślałam, że mnie coś trafi. Rozumiem kolęda kolędą ale nie w sylwestra!!!

Olusia u nas całą noc praktycznie śnieg padał taki delikatny co prawda, ale padał. Pojechałam z młodym do lekarza i mówię, że jak wrócę to na sanki pójdziemy... i dupa blada. Śnieg znikł, a do sanek chyba kółka przykręcę żeby go powozić :tak::-D aż Ci zazdroszczę takiej pogody.

Doli ten kosz mojżesza to fajna sprawa. A chcesz taki na stelaży z kółkami czy taki żeby w jednym miejscu stał? Mi się udało na olx znaleźć kołyskę używana w super cenie. Sama kołyska 100zł plus koszt kuriera 29zł. Ale warto. Już mam złożoną i teraz tylko muszę wyprać elementy z materiału. Babypoint_Regina_simplicity_niebieska.jpgto jest akurat nowa na zdj ale moja wygląda identycznie. Praktycznie nie ma najmniejszych śladów użytkowania.

Załączniki

• Babypoint_Regina_simplicity_niebieska.jpg
    Babypoint_Regina_simplicity_niebieska.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 49
Ja od rana jak tylko wstalam to zdazyam się umyć i ubrać i pojechalam z tesciowka do galerii i tak się szlajam... Czekam teraz u teściowej na obiadek bo narazie zdaYlam zjeść jabłko i głodna jak niewiem jestem

reklama
Doliores bardzo fajny ten kosz. Na pewno praktyczny. Ja się napaliłam na ta kołyskę i dopielam swego :tak: kosz tez brałam pod uwagę ale właśnie ten z bujakiem. Ten o którym pisałaś tez świetnie wygląda. No i pewnie tak jak i moja kołyska posłuży do 6-7 m-ca dopóki babel nie zacznie sam siadać ;-) ja mam u góry w sypialni miejsce na łóżeczko, które mamy po starszym smyku, a na dół chciałam do salonu coś innego bo mam duże okno tarasowe i taras 50 m kwadratowych wiec jak będzie ciepło to tylko sobie kołyska wyjadę na zewnątrz i bbędziemy oboje korzystać ze świeżego powietrza:-)

Myla ja na jabłku to może z godzinkę ujade, a potem to skręt żołądka i musze coś konkretnego wszamac :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry