Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Szalona Aylin masz sporo ruchu i dużo świeżego powietrza i cukier spada
Myla mój też buszuje ale co dokładnie robi to nie wiem bo to nie kopy tylko takie jakby pływanie a może przeciąganie a może fikołki ?? Ha ha nie wiem
U mnie po wizycie ok. Szyjka 5,5cm az doktorek był zdziwiony mała leżała główka w dół, stad tez te bóle. Mi tez brzuch czesto twardnieje, ogolnie boli itd no ale co zrobic...na badaniu skurcze nie wyszły i ta szyjka długa takze nic nadzwyczajnego. W poprzedniej ciazy to samo miałam, ogolnie teraz coraz bardziej nas bedzie wszystko bolec.
Ja tez nie śpię i to bedzie dramat bo V po 6 zaczyna juz medzic. Czyli optymistycznie 5h snu mam..
ogolnie to mam w***** dzisiaj, tak mnie boli brzuch plecy i dziecko na dole
A ja spać nie mogę. Głowa boli pierwszy raz w tej ciąży. Dodatkowo mąż dziś na nocnej zmianie w pracy. No to się ładnie położyłam, zamknęłam oczy a za chwilę taki huk ze wyskoczyła z wyra. Nie wiedziałam co się stało. Idę na dół a tam najwieksza szklana bombka z choinki spadła na podłogę i się rozsypala w drobny mak. Tak się wystraszyłam, że teraz oczu zamknąć nie mogę wiec odpaliłem nasze stare DVD i ogląd Anie z zielonego wzgórza uwielbiam ten film i mam wszystkie trzy części