reklama

Kwietniowki 2015

Myla to jak jesteśmy razem w kiblu a widzimy się kilka razy dziennie tam (chyba mają parcie na pęcherz jak ja ) i wychodząc nie myją rąk a ja tak !! To mam jakąś fobie na punkcie tych bakterii

reklama
Ok, Myla, wiem, ze upierdliwa jestem, poddaję się...

Natasza, a mnie wcale nie dziwią Twoje obserwacje, niestety często korzystam z toalet publicznych - na stacjach benzynowych, w galeriach, a nawet w pracy, gdzie była zbiorcza toaleta na całe pietro, zauważyłam już dawno, że wiele kobiet to brudaski, rąk nie myją i pozostawiają syf po sobie...

Dziewuszyska mam do was prośbę.
Jesli nie macie na kogo oddać 1% ze swoich mega podatków to proszę oddajcie na Mateusza. To Arka siostrzeniec który jest w wieku mojego Cypriana. Pewnego dnia po prostu się obudzil i prawie nic nie widział. To genetyczne ***** jakies. W sumie leczyc się nie da ale narazie zatrzymali postep...
Wkejam

Załączniki

• 1421100182794.jpg
    1421100182794.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 44
Aylin u mnie pisze do 99 normy .....hmmm no ale chyba bede musiala sie ograniczyc ze slodkosciami....:tak:

Sataga kciuki za wizytę !!:tak:

natasza to jakas masakra.. nie myc rak po wyjsciu z wc.... loooo matko !! ;-)normalnie w szoku jestem..... brak slow

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry