Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
90, 92 czy 99 nieważne - wynik 105 i tak wszystkie przekracza. Olusia kiedy masz wizytę u gina? Obawiam sie ze samo ograniczenie skodkiego nie wystarczy i dieta cukrzycowa cie czeka
z normami glukozy ostatnio tzn. nie wiem kiedy może z rok temu - zmieniło się. Przesunęli je. Kiedyś były ostrzejsze. Może w necie są jeszcze stare normy
nie mam siły, nic więcej tej nocy nie napiszę - DOBRANOC!
Wiosna zgadza sie, przesunęli. Ale na czczo nadal są ostre. Zreszta bylam teraz na wyjeździe i zdarzyło się ze chłopak zemdlał. Zrobili mu na,szybko pomiar cukru - 90. I ratownik medyczny mówi ze dla dorosłego ludzia w ciagu dnia 110-120 to jest ideal. A ja jak mam 120 po posiłku to mam brać insulinę. I czy to nie jest chore????
Dzień doberek
Aylin ty z ta insulina w ogóle masz hardcore. A ja muszę jechać dziś do urzędu. Mam wezwanie w ważnej sprawie. Kurde decyzja miała być do 20.01 a oni mi wczoraj wezwanie w sprawie wyjasnien.czekam na kolezanke ,ma być kolo 10 wiec lutka zdąży się cos wchłonąć i jade. Mam nadzieje ze blisko drzwi zaparkuje
Wypiłam właśnie glukozę, myślałam, że będzie gorzej ;-). Mam nadzieję jednak nigdy już tego badania nie powtarzać . Cukier z palca na czczo wyszedł 68 wiec wynik w normie. Obym uniknela diety :-).
Myla, koleżanka zawsze może Cię pod drzwiami wyrzucić i zaparkować gdzieś dalej ;-)
Miłego dnia dziolchy! Teraz mi zaczęło być niedobrze :-/
Karina bede wdzięczna.to ne link to zdjęcie ulotki. Jak się zrobi jaśniej wystawie jeszcze raz bo to jakieś niewyraźne wyszło. Newiem czemu ci się nie chce otworzyć.
Szaj oby szybko czas minął i żebyś dobrze to zniosła
Myla tylko powoli i uważaj na siebie a później szybko do łóżka
Doli jak się czujesz?mam nadzieję że lepiej