reklama

Kwietniowki 2015

90, 92 czy 99 nieważne - wynik 105 i tak wszystkie przekracza. Olusia kiedy masz wizytę u gina? Obawiam sie ze samo ograniczenie skodkiego nie wystarczy i dieta cukrzycowa cie czeka

reklama
z normami glukozy ostatnio tzn. nie wiem kiedy może z rok temu - zmieniło się. Przesunęli je. Kiedyś były ostrzejsze. Może w necie są jeszcze stare normy
nie mam siły, nic więcej tej nocy nie napiszę - DOBRANOC!

Wiosna zgadza sie, przesunęli. Ale na czczo nadal są ostre. Zreszta bylam teraz na wyjeździe i zdarzyło się ze chłopak zemdlał. Zrobili mu na,szybko pomiar cukru - 90. I ratownik medyczny mówi ze dla dorosłego ludzia w ciagu dnia 110-120 to jest ideal. A ja jak mam 120 po posiłku to mam brać insulinę. I czy to nie jest chore????

Dzień doberek
Aylin ty z ta insulina w ogóle masz hardcore. A ja muszę jechać dziś do urzędu. Mam wezwanie w ważnej sprawie. Kurde decyzja miała być do 20.01 a oni mi wczoraj wezwanie w sprawie wyjasnien.czekam na kolezanke ,ma być kolo 10 wiec lutka zdąży się cos wchłonąć i jade. Mam nadzieje ze blisko drzwi zaparkuje :)

Wypiłam właśnie glukozę, myślałam, że będzie gorzej ;-). Mam nadzieję jednak nigdy już tego badania nie powtarzać :-P. Cukier z palca na czczo wyszedł 68 wiec wynik w normie. Obym uniknela diety :-).

Myla, koleżanka zawsze może Cię pod drzwiami wyrzucić i zaparkować gdzieś dalej ;-)

Miłego dnia dziolchy! Teraz mi zaczęło być niedobrze :-/

Dobry :)

Sataga trzymam kciuki za wizytę ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Myla no ja nie moge przekazać 1% bo w Niemczech jestem ..., ale moge rodzine poprosić ...
Tylko ten link nie działa :(

Szaj mam nadzieje ze szybko sie polepszy samopoczucie :) ✊✊✊

Moj wczoraj do mnie jak widział mnie z profilu : takiego wielkiego brzucha z Emily nie mialas :p
Niemasz tam czworaczków? Lol
Wariat :p

Miłego dnia :)

Szaj samo wypicie nie jest źle,mi było źle później jak mnie zaczelo mulic w żołądku.

Koleżanka nie ma nawet prawa jazdy :D jedzie ze mną w razie co gdyby się tfu tfu odpukac to musi być ktoś kto w miarę poprawnie rozumuje :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry