szaj, 68 to raczej niski cukier, więc dobrze
Karina, miły twój mężu

ale mój też mi ciągle powtarza że mam duży bebzol, a sam ma prawie taki jak ja
Myla, a byłaś w końcu w szpitalu? co Ci powiedzieli? bo chyba przegapiłam twojego posta...
Doli, poćwicz przed lustrem wypinanie hahaha
Pat, jak jesz zdrowo, to nie przejmuj się tak bardzo wagą. no chyba że wcinasz słodycze, chipsy itp. może akurat mały intensywnie rośnie. a z resztą Ty po porodzie na pewno w ciągu 3-4 mcy wrócisz do poprzedniej wagi. więc myślę, że nie musisz się jakoś bardzo ograniczać.
Milia, ja używałam tylko pampersów. jakoś na początku kupiłam też huggisy ale małą odparzyły więc zrezygnowałam. a jak byłam w Polsce to kupowałam Dady, jak dla mnie bardzo fajne pieluszki. ale mimo wszystko 1 i 2 nie ryzykowałabym i tylko pampki.
moja Laurka wczoraj 2 latka skończyła. matko jak to minęło! w niedzielę robimy imprezkę, muszę powymyślać jakieś przekąski fajne.
dziewczyny, używałyście chust dla waszych starszaków? polecacie? czy oglądając filmiki dam radę nauczyć się poprawnie wiązać? bo ja w czerwcu planuję lecieć z moją dwójeczką do Polski, mąż raczej później do nas dołączy, więc będę sama. myślę że bez chusty/nosidełka sobie nie poradzę.