Doli jaki słodki twój starszak

moja to jeszcze nie kuma. niby głaszcze brzuch i mówi że tam jest dzidzia, a zaraz dodaje, że ona też ma dzidzię u siebie w brzuchu hahaha
no ja też teraz poluję na używaną gondolkę. nie opłaca się kupować nowej na te 5-6 miesięcy.
a mothercare super sklep. jak Laurka była malutka akurat byłyśmy w Warszawie u rodziców i likwidowali cały sklep, to ją tak obkupiłam za grosze, że nie wiem. i naprawdę ubranka świetnej jakości.
Myla, ja w pierwszej ciąży też miałam takie twardnienia. jak wracałam z pracy, to taki twardy mi się brzuch robił, że musiałam się zatrzymać i chwilę poczekać aż przejdzie, bo nie mogłam iść. no i jak mnie podłączyli pod ktg to okazało się, że to dosyć silne skurcze. i z wyrzutami do mnie dlaczego wcześniej nie przyjechałam. dali mi leki rozkurczowe i właśnie te zastrzyki z hormonami. ale to był jakiś 34tc, a u Ciebie jeszcze nie ma 30, więc ja bym na twoim miejscu jak najszybciej to sprawdziła. nie ma na co czekać kochana. lepiej dmuchać na zimne.
Karina, daj znać jak po wizycie. może uda się bez diety.
szaj masz dobre wyniki glukozy, nie masz się co martwić

ja to w ogóle mam mega niski cukier od zawsze. a glukozę po godzinie od obciążenia miałam 4,5 mmol/L.