reklama

Kwietniowki 2015

reklama
vesunna po tych wynikach stwierdza sie ze mialas cukrzyce? a jakie mialas normy i jednostki?:tak:

natasza wszedzie dobrze ale najlepiej w domu...:tak:

Karina :* kochana na pewno bedzie dobrze... moze nie bedzie tak zle... widzisz ja tez sie martwie ta moja glukoze ale moze nie bedzie tak zle... ciekawa jestem jakie wyniki wyjda mi jutro i pojutrze!;-)

Pat ja sie boje dawac igly w kregoslup... jak o tym pomysle to juz chora jestem...:tak:

Jak juz Karina pisała u nas jest tylko jeden pomiar po wypiciu 50g i nie trzeba na czczo. Takze tylko godzinę czekałam z czego 15 min ważenie ciśnienie picie tej glukozy, sikanie do kubka, potem wizyta u gina i akurat jak wyszłam to juz mnie babki wolały, ze juz godzina minęła :-D ja tM sie cieszę bo to 75g jestdokladniejsze.

Karina trzymam kciuki!! Ja tez sie zestresowalam bo oddzwaniam a babka ni w ząb po ang haha. Takze nie zrozumiałam dlaczego mi ta 75 chcą zrobic.

Aaha pytanko! Kto słyszy takie mlasniecia ze środka brzuszka? :-D

W poprzedniej ciazy tez to miałam i kilka dziewczyn z forum tez choc każdej lekarz wkręcał, ze to niemożliwe. To taki odgłos jakby z paznokcia pstryknac albo jakby cos z malutkiego bicza strzeliło :-D

Vesunna gdzie placisz 150zl za wizytę z USG?:o ja za USG place 250 dlatego rzadko robię...

Pat, na każdej wizycie mam usg. Chodzę co miesiąc, a teraz już będą co 3 tyg. To jest prywatny gabinet, tuż przy moim bloku na Natolinie przy metrze.

dr n. med. Jacek Sieńko opinie - ginekolog, onkolog Warszawa - ZnanyLekarz.pl

Raz zapłaciłam 220 zł - to była wizyta połączona ze szczegółowym usg przesiewowym. Ale już za usg połówkowe też płaciłam 150 zł. On ma dobry sprzęt - może być 3d, choć raczej korzysta z tego na moją prośbę, bo twierdzi, że to zbędny bajer i z medycznego punktu widzenia woli normalny obraz. Przyjmuje niestety tylko we wtorki w tym gabinecie.

vesunna po tych wynikach stwierdza sie ze mialas cukrzyce? a jakie mialas normy i jednostki?:tak:

:tak:

Olusia, mi powiedział ginekolog że to jest prawidłowego. Normy miałam na karteczce tylko dla pobrania na czcczo i to było 70 - 99

Myla jak ci tak mocno twardnieje ten brzuch, to w poniedziałek z rana powinnaś jechać do szpitala. Niech cię podepna pod ktg i sprawdza czy to nie skurcze. Bo jeśli tak to powinnaś dostać jak najszybciej sterydy żeby przyśpieszyć rozwoj plucek u małej w razie gdyby się pospieszyla na ten świat. No i powinnaś cały czas leżeć, ale to juz wiesz :)

Dzieki dziewczyny za kciuki :)
❤️❤️❤️❤️❤️

Kuklaki no jakoś przeżyje z ta dieta jak da ..., nie umiem absolutnie jest na plan i rozkaz :p
Ale co trzeba to trzeba ...

Po pracy ide spac , o 15:15 drenaż i wtedy pojadę po wyniki ...
Rachunków pełno podostawalam z tym kupnem domu ze juz mi sie odechciewa :(
Chciałam w tym tygodniu do fryzjera pójść .., no ale to musi zaczekać :p
Od następnego tygodnia mam narazie 3 dniówki i 2 nocki ... Tez zmiana ..., obym sie przyzwyczaiła ...

reklama
Dzień dobry.

Mila no twardnieje bardzo,robi się JK kamień i mam takie uczucie w podbrzuszu takie pololewanie jakby kolka tylko w podbrzuszu co powoduje ze nie mogę np. Iść (jeśli jestem akurat gdzieś gdzie nie mogę sobie usiąść to mam problem i muszę odczekać żeby ruszyć z miejsca) plusem jest to ze jeszcze jak tydz temu na wizycie byłam to szyjka jest ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry