reklama

Kwietniowki 2015

Hejka :)

Kurde i co,? Odpisałam każdej a posta ucięło!!!! Tak się pisze na telefonie :/
Ja zawsze kopiuje przed wysłaniem :p
Wtedy jak nie wysle wklejam znowu :)

Natasza super ze do domu :tak: :)

Margo gratuluje udanej wizyty i tego ze lekarz taki dobry :) ❤️❤️❤️❤️

Kifsi - wieloryb :p no to pocisnął mały hehe

Sataga zdrówka :)

Anemone ja bede miala cc ....

Neta najwazniejsze ze wszystko ok jest :) a rozczarowania po badaniu to częste sa , my oczekujemy czegoś innego niz oni nam dają ...

Myla nie czekaj zbyt dlugo z decyzja ... Wszystko inne musi jakos sie ułożyć , teraz najważniejsza mała i Ty ...

Lei mam wyniki , dzis dzwonili ( a juz myslalam ze wszystko ok ...) , jutro jadę odebrać wyniki i skierowanie do diabetologa :( , wyniki niezbyt dobre , co i jak dokładnie bede jutro wiedzieć ... Zdenerwowałam sie tym bardzo :(
No ale zobaczymy , moze nie taka tragedia bedzie ...

Olusia w pierwszej ciazy mialam od 28 tygodnia ktg ... , teraz podejrzewam ze od następnej wizyty (29.1)

reklama
Neta, to szkoda, że taki lekarz, ale gdyby cos z szyjką było nie tak, to by chyba powiedział...

Myla, ja juz od dawna mówię, żebyś poszła, ale Tyś uparta... Dzieci przekochane masz :-)

Lei, jeszcze raz masz to pic i siedziec tam 2 godz.??? masakra...

Doli, to fajnie! jakieś istotne różnice miedzy nimi czy tylko piętra?

Karina, przykro mi, ze masz złe wyniki :(

Ostatnia edycja:
Myla fakt...nie pomyślałam, kierowałam się tym co z dziećmi a przecież w weekend nic Ci nie zbadają -_- co do listy to jestesmy na kupnie mieszkania :-D

natasza mothercare nie ma sklepu online :/ ja bym musiala jechac do centrum handlowego, eh zobacze..-_- mam ochotę ale znowu pochać się w ta zaraze to mi zaraz chęć mija..

Karina ja juz tez kopiuje przed wklejaniem :P hehehe

milia piętro 6-7, no i metraż, rozkład, ogólnie każde inne, ale sa z tarasami po 25 :-D:-D:-D:-D ah i oh :-D:-D:-D może się coś uda...

milia jak ja mieszkalam u mamy to mieszkalam pod chmurka... wysoko.. w bloku mam az 4 windy :tak: widzialam z balkonu koncerty, mecze, piekne fajerwerki...itp.... a teraz mieszkam na 2 i zupelnie gdzie indziej i jest tak inaczej....

Karina bidulko zle wyniki.... ciekawa jestem jak tobie wyszlo...:-( mam nadzieje ze nie bedzie tak zle...trzymam kciuki !! aaa ja tez kopiuje przed wklejaniem i otwieram w nowym oknie wiadomosc i pisze...

Szaj co zrobić.. :P :P :P będziemy się bić grabiami i widłami :P najwyżej :P szkoda tylko, że za wykończenie dodatkowe biora w cholere i garaż albo miejsce postojowe to tragedia, przy droższym metrazu jest odwrotnie..

reklama
Karina, pytanie nie do mnie, ale mi przypomnialas, że swoich wyników nie wkleilam. Na czczo 4,31 mmol/l, po godzinie 7,00 i po 2 godzinach 4,72. Chyba jest ok? Jak sądzicie? Kolejną wizytę mam dopiero 5 lutego, do tego czasu nie wiem, czy mam się pilnować z jedzeniem i zapisywać do diabetologa czy mogę bezkarnie jeść :-P.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry