Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Poza tym polecam serię białego jelenia , mój starszak wrazliwiec więc dużo wypróbowałam, ale oilatum nie kupiłam nigdy jak nie ma konieczności to po co... Kąpałam w mydelku bambino i oliwka tylko przez pierwszy mc jak trzeba było.. Dla mnie im mniej tym lepiej
babydust - do pupy, brodawek - to co wymieniłas nadal jest uznawane za najlepsze. Ja kupię płyn do kąpieli z hippa, ale to tak od ok.5 - 6 m-ca...z córką zrobiłam tak że teraz po hippie przeszłam na płyn z rossmana babydream. Okazuje się że mimo iż ich kosmetyki są bardzo tanie, to mają super skład. Np. na stronie dziecisawazne jest test kremów na zimę dla maluchów - i wg ich analizy składników najlepszy jest Hipp i Babydream. Mleczko z hippa też mam - ale nie używam go, za kilka m-cy kończy się termin przydatności, więc pewnie muszę sama zużyc zamiast balsamu płynem do kąpieli z babydream dla dzieci też myję twarz, bo mam strasznie alergiczną skórę, wcześniej stosowałam specjalistyczne praparaty, a teraz podkradam dziecku
Babydust, tak jak dziewczyny już pisały, nie zaleca się już smarowania niczym skóry dziecka, ani oliwką, ani balsamem po kapieli, oczywiście krem chroniący przed pogodą to co innego.
Doli, jak Ci tak brzuch twardnieje, to nie przesadzaj ze spacerami, nie mówię, żeby plackiem w domu leżeć, ale przysiąść gdzieś, odpocząć, robić sobie przerwy... po co masz się potem denerwować.
W szpitalu nie kapalu dziecka ? U mnie rano sie urodzil a wieczorem rutynowa kapiel codziennie. Moj np mial sucha skore i kazali własnie oilatum dowiezc a tak to kapali w jakims innym płynie choc mi sie cos kojarzy ze podobnym chyba emolium czy jakos tak.
Łacze sie w z niektorymi co do jedzenia dzieciakow. Moj kasze manne nestle, płatki na mleku i to tylko dwa rodzaje, chalke, gotowana piers kurczaka albo udko,smazone tez zje tzn kotleta, ze slodyczy to ew. Czekolade truskawkowa i jeden rodzaj cukierkow na inne nie spojrzy, czipsy zelki jadłby ale nie pozwalam czesto, a i ser zołty i bialy po plasterku no i suchy makaron. A zupy przez sitko i pije co najwyzej.
Duzy wybor A chude ze zebra mozna policzyc nawet w przedszkolu panie nieraz mowia chudzielcu. Robilam badania bo bylam pewna ze cos nie tak bo blady oczy jakby podkrazone i wszystko ok. Zadnej anemii ani nic. A ja przez nigo spac nie moge , mam nadzieje ze drugi bedzie wiecej jadl bo osiwieje. Ostatnio p. W przedszkolu mi piwiedziala ze panierke z kotleta obgryzl .Dostaliśmy lek peritol i po nim dopiero je.