reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
magdalenaanna29- gratuluje synka, współczuje przezyc u kuzynki;/ dobrze ze szybciutko zajeli sie małą, mojej kolezanki coreczka urodzila sie z wada nog i kazali im amputowac nogi w Polsce ;/ , na szczescie znalezli lekarza w USA co podjal sie ze zrobi operacje- teraz tylko uzbierac kase bo koszty ogromne a czasu malo juz zostalo;/.Jak ogladacie DDTVN - to byli wczoraj nawet.

Kajakpol- ale historia, to musialas sie strachu najesc;/.

Klaudia - gratuluje synka ;)

Amisia - ale fajnie wyglada. Nie lubie ciemnych ciast ale chetnie bym sprobowala . Podziel sie przepisem ;)
Doliores- przecież drozdzowce sa duzo trudniejsze ;)
Mam przepis na dobre drozdzowe tesciowej , zawsze jej wyjdzie pyszne jakby co moge sie podzielic ;)

Ostatnia edycja:
jestem jestem!!!
a więc..... foty wstawiłam..
płec.. no cóż.. po tym jak pół ekranu zajmował falus mojego dziecka lekarz zapytał czy chcemy znac płeć! NIE KUŹWA NIE CHCEMY HAHAHA :-D:-D:-D afrykańskie siusiaki opanowały mi dzieci :-D:-Dyeah!

Także synkowie u nas królują

Maluch jest młodszy o tydzień i waży 266 gramów ;D jest boski, cudny, tylko czemu mi się chował nie powiem gdzie podczas badania...

badanie bardzo skrupulatne , kości ramienne, udowe, wszystko wymierzone, serce bosko zbadane- bardzo długo badał, ogolnie to mały dziedział z nogami założonymi na głowie a na to ręce .. :eek:nie no spoko, jak lubi.. :eek::eek:

kolejne badanie, tym razem z Lux medu połówkowe mam za tydz w piątek, zastanawiam się czy nie przenieść na tydz później jeszcze :tak:

lecę Was doczytać

edit:

milia a jednak sen się spełnił :-D

marela ja nie wiem dla mnie drożdżowe sa mega łatwe ;D uwielbiam je robić i zawsze wychodzą..

Ostatnia edycja:
Amisia to bardziej zyrafa niz zebra, tez kiedys taka zrobilam ale bialo czarna, twoje super wyglada:tak:

Ja ostatnio robilam drozdzowe ale mi srednie wyszlo i duzo z tym roboty, ja to zawsze wyszukuje na wszystko najprostrze przepisy, robie a jak wychodzi dobre to zachowuje
Milia kiedys znalazlam ciasto na pizze proste jak bys chciala przepis, ale nie puszyste tylko cienkie i chrupiace

Kuklaki, chętnie, może kiedyś zrobię, jesli też uznam, że podołam :-)

Marela, teściowej to pewnie trudne ;-)ale jak możesz, to też wrzuć :-)

Straszne z tymi wadami i że tyle pieniędzy to wszystko kosztuje, mówią, że pieniądze szczęścia nie dają, tylko zdrowie, a jednak często zdrowie wymaga ogromnych kwot :-(dobrze, że rodzice tacy zdeterminowani i gotowi wszystko zrobić, podziwiam takich ludzi za siłę.

Doli, jak po wizycie?

Myla, a Ty na którą jutro masz? wreszcie się uspokoisz :-)

Myla ja tez jutro do gina, ty na polowkowe jutro czy normalna wizyta? O ktorej? Ja na 19.
Ja sie spytalam gina kiedy te polowkowe bo juz 20 tydzien sie zaczal ale powiedzial ze w 23 zeby juz dobrze bylo serduszko widac bo wtedy bedzie lepiej rozwiniete.

Doli dobre z tym fallusem na pol ekranu ha ha ha. Gratulacje!!! A co za pozycje? moze joge cwiczy w brzuszku. Ide zobaczyc foty:tak:

Chcialabym zrobić solidna lista a nie mam nadal musli, asitp, magdaanna i pewnie wieluwielu innych. ZMOBILIZOWAĆ SIĘ PROSZĘ :-D Bo sie przestane prosic i wszytsko wykasuje :-Dcaaaaaałłłłłłe forum :growl: a dobrze wiecie że mam takie zdolności sesesesese :-D
-----tak to groźba-------

Doli gdzie ty sie po puszczach puszczasz ;)

milia jade na okolo 8 jak zajade tak bede bo to nie w moim miescie wiec zawsze trudno mi okreslić a nie wiem czy sie uspokoje to wszystko zalezy od tego czey zmusze lekarza do usg...:sorry:

Doli no to gratulacje!! Może mały akrobatą zostanie? :-D

A ja po spacerku. Zimno na dworze, wszystko przymarznięte. Potrzebowałam świeżego powietrza po całym tyg siedzenia w domu. W końcu moje choróbsko w odwrocie więc mogłam tyłek ruszyć. :happy:

Myla, już Ty masz swoje metody, wierzę, że przekonasz lekarza :-D

Doli, super, gratuluję!!! Ty to masz prorocze sny :laugh2: no, ale najważniejsze, że zdrowy i fajnie, że chłopak, tak jak chciałaś :-D

Hej ja po wizycie
Badał mnie lekarz chyba z 80-letni:eek: na jakimś mini usg
Szyjka długa i zamknięta.
Maluszki jeden 410g drugi 439g
i szykować mnie tu na niebiesko bo na 70% jeden chłopak:-)
Wymiary odpowiadają tc z OM
Mam się do niego zgłosić za 2tyg i dostane skierowanie na prenatalne w 30tc
Okazuje się że jednak nie będę rodzić w szpitalu w którym miałam :baffled:
W przyszłym tyg mam wizytę u swojego gina (mam nadzieję że potwierdzi płeć) ta była kontrolna po wyjściu ze szpitala

reklama
Do góry